18 de gener de 2020 18/1/20

Ciutadans denúncia al PP “per l'ús partidista de la web de Benidorm en ometre les mocions de l'oposició"

Ciutadans denúncia al PP “per l'ús partidista de la web de Benidorm en ometre les mocions de l'oposició" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans denúncia al PP “per l'ús partidista de la web de Benidorm en ometre les mocions de l'oposició" - (foto 2)

  El Grup Municipal Ciutadans (Cs), a través del seu portaveu adjunt Juan Balastegui, ha denunciat al Partit Popular i els seus socis d'utilitzar la web municipal i xarxes socials municipals “de manera partidista en difondre exclusivament contingut del Govern local ocultant l'activitat de la resta de grups de l'oposició”.

  Balastegui ha explicat que “aquesta situació es ve produint des de l'inici de la legislatura, motiu pel qual presentem fa tres anys una moció per a crear un sistema de seguiment del compliment de les mocions aprovades en els plens, acordant també que es publicaren en la web municipal de totes les propostes presentades per cada grup, i aprovades per la Corporació, per a ser consultades pels ciutadans”. “Tanmateix -ha incidit- hui dia això segueix sense realitzar-se i qualsevol que accedisca a aqueix apartat el veurà completament buit”.

  Per tot això, Balastegui ha exigit al PP “deixar d'usar els mitjans públics per al seu exclusiu benefici i publicar, almenys abans que acabe la legislatura, les mocions presentades per Ciutadans que han sigut aprovades pel ple, la majoria incomplides”.

  ocultar
  Ciutadans denúncia al PP “per l'ús partidista de la web de Benidorm en ometre les mocions de l'oposició"
  Pujar