21 de setembre de 2019 21/9/19

Bigorra: “El PP i CBM continuen tenint el sòl de les dutxes dels vestidors del Palau en un estat lamentable”

Bigorra: “El PP i CBM continuen tenint el sòl de les dutxes dels vestidors del Palau en un estat lamentable” - (foto 1)
MÉS FOTOS
Bigorra: “El PP i CBM continuen tenint el sòl de les dutxes dels vestidors del Palau en un estat lamentable” - (foto 2)
Bigorra: “El PP i CBM continuen tenint el sòl de les dutxes dels vestidors del Palau en un estat lamentable” - (foto 3)

El regidor i alcaldable per Compromís a les pròximes eleccions municipals , Josep Bigorra, es refereix així a que va advertir fa uns mesos en Comissió informativa del mal estat del sòl de les dutxes dels vestuaris de les piscines del Palau L’Illa de Benidorm, ja que s’alçava provocant tolls d’aigua i zones d’acumulació de brutícia, entre d’altres molèsties. En aquell moment, Bigorra va rebre com a resposta per part del regidor d'Esports que es posaria un vinil en terra per a solucionar la situació. Però el problema no s’ha arreglat.

“Hem rebut queixes sobre aquest nou sòl. Concretament que s'alça per la humitat en les juntures d'unió entre els vinils i parets, albergant possiblement brutícia i microorganismes, amb el que pot suposar per a la salut dels usuaris i usuàries, i generant tolls d'aigua. És a dir, el govern municipal de PP i CBM han fet un nyap que no ha solucionat res i que ha empitjorat, si escau, la situació”, ha criticat Bigorra. El regidor ha incidit en un possible problema de salut, “atés als olors nauseabunds que s’hi generen”.

Bigorra ha exigit al govern municipal que resolga “immediatament” aquests problemes de les dutxes dels vestidors “canviant el terra per un que done una solució definitiva i permanent als usuaris i usuàries del Palau l’Illa de Benidorm”. A més, ha sol·licitat que s’inspeccionen les condicions sanitàries d’aquestes dutxes, “per l’acumulació de brutícia i bacteris que es veu a simple vista”. “Des de Compromís volem unes instal·lacions esportives públiques de primera categoria, i no amb un estat tercermundista”, ha subratllat.

Per últim ha recordat que el grup municipal s’ha preocupat per l’estat de les instal·lacions del Palau des de fa temps, preguntant en diverses ocasions perquè s’informara del seu estat general, seguint les queixes rebudes. Però el govern municipal mai ha donat resposta als continus escrits que la coalició ha realitzat al respecte. “Es pensen que no contestant no ens donem compte dels problemes que hi ha al Palau, però la seua mala gestió al respecte fa que els problemes siguen detectats a simple vista”, ha conclòs.

ocultar
Bigorra: “El PP i CBM continuen tenint el sòl de les dutxes dels vestidors del Palau en un estat lamentable”
Pujar