17 de novembre de 2019 17/11/19

Balastegui: “Els usuaris de les platges de Benidorm manquen d'un lloc segur on deixar els seus objectes personals”

Balastegui: “Els usuaris de les platges de Benidorm manquen d'un lloc segur on deixar els seus objectes personals” - (foto 1)
  • Cs reclama al PP que complisca el que va anunciar en 2018 per a instal·lar taquilles en Llevant

El portaveu del Grup municipal Ciutadans (Cs), Juan Balastegui, ha denunciat que “mentre cada vegada es produeixen més robatoris de mòbils i bosses a les platges de Benidorm, com hem vist aquesta setmana, el PP manté en un calaix el projecte aprovat a instàncies de Cs per a instal·lar taquilles a les nostres platges”. Per aquest motiu, ha assegurat “els usuaris de les platges de Benidorm manquen d'un lloc segur on deixar els seus objectes personals”.

Balastegui ha recordat que “en 2016 la Corporació de Benidorm va aprovar la nostra moció per a millorar i ampliar els serveis de les nostres platges instal·lant taquilles amb dispositius per a carregar mòbils. Una proposta l'execució de la qual s'ha anat demorant, malgrat que en 2018 es va arribar a un acord per a procedir a la instal·lació d'aquests mòduls en una reunió en la qual van estar presentes membres de la Corporació, tècnics de la Regidoria de Platges i representants de l'empresa concessionària de la gestió integral de platges”. L'edil ha afegit que “el llavors regidor de Platges no va tindre problema a reconéixer a la premsa l'acord aconseguit i dir que s'instal·larien en Llevant però, hui dia, res de res”.

El portaveu de Cs ha lamentat que “Benidorm segueix a la cua a millorar i ampliar els serveis del seu principal recurs turístic, les platges, mentre altres municipis de la província ja compten amb aquestes taquilles”.

 

ocultar
Balastegui: “Els usuaris de les platges de Benidorm manquen d'un lloc segur on deixar els seus objectes personals”
Pujar