27 d’octubre de 2020 27/10/20
És l'edifici residencial més alt d'Europa

Arranquen les obres del colossal edifici de Benidorm

Arranquen les obres del colossal edifici de Benidorm - (foto 1)
  • `Intempo´, el icónico rascacielos de 198 metros en 47 plantas, albergará 256 pisos con servicios de hotel de lujo

MÉS FOTOS
Arranquen les obres del colossal edifici de Benidorm - (foto 2)
Arranquen les obres del colossal edifici de Benidorm - (foto 3)

És l'edifici residencial més alt d'Europa després de les Quatre Torres Bussines Area de Madrid. El Intempo, aqueix desmesurat colós de Benidorm inicia les seues obres el mes de novembre, després de 18 anys en espera -ja que tenien previst començar en 2006-.

El gran atractiu de les instal·lacions i les exclusives zones comunes de Intempo, ha despertat un fort interés entre els potencials compradors. En aquest sentit, durant els tres primers mesos del procés de comercialització, el complex residencial ja ha registrat més del 40% de reserves sobre les 256 habitatges que componen l'icònic edifici de Benidorm.

10.000 metres de luxe ran del cel

Entre els canvis més significatius que es produiran, es troba destinar dos de les 47 plantes que formen l'edifici -en concret, la planta 46 i la coberta- de zones de massatge, spas, jacuzzis i una immensa piscina. Llocs dels quals únicament podran gaudir els inquilins de Intempo.

La part posterior de l'edifici es completarà mitjançant la construcció d'una piscina d'estil platja i una piscina infantil, ocupant una superfície total de 4.300 metres. Quant a la zona davantera, comptarà amb una zona per a xiquets de més de 1.000 metres i també tindrà una làmina d'aigua i un restaurant amb terrassa de 1.200 metres.

A més, l'edifique tindrà amb accés per a vehicles i un pàrquing públic que se situarà en la part frontal de l'edifici. D'aquesta manera, Intempo suma més de 10.000 metres destinats a zones comunitàries.

Les obres tenen un llarg i dificultós origen i és que estaven previstes per a començar en 2006. Per aquest motiu, anys després – en concret a partir de 2013- l'edifici va estar diversos anys abandonat, va anar durant aquest període d'inactivitat – en el qual va estar sota la supervisió de professionals i vigilants- quan el va adquirir una signatura d'inversió en 2017. No obstant això, aquesta no aconseguisc fer-se finalment amb el gratacel. Ara, diversos anys després s'han représ les obres per a finalment modernitzar i actualitzar el colossal edifici de Benidorm.

L'empresa encarregada de dur a terme aquest projecte és Dragats, un operador internacional líder en el desenvolupament i construcció d'infraestructures i Uniq Residential, signatura immobiliària que s'encarrega del procés de modernització de l'edifici. Ambdues han establit com a data límit 2021 perquè estiga plenament reformat i apte per al seu ús.

Pujar