24 de novembre de 2020 24/11/20

Andreu Valor presenta el seu nou disc "Insurrecte" al Teatre Echegaray d’Ontinyent

Andreu Valor presenta el seu nou disc "Insurrecte" al Teatre Echegaray d’Ontinyent - (foto 1)
  • Àlex Borrell anima a la ciutadania a gaudir d’un espectacle que inclourà artistes convidats i serà en format banda

El cantautor de Concentaina Andreu Valor presentarà el seu nou disc, Insurrecte, el pròxim 8 d’octubre al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Ho farà al marc de la programació municipal del 9 d’octubre prevista per l’Ajuntament per commemorar el dia dels valencians i valencianes.

Aquest concert serà posat en escena aquest dijous a partir de les 22:00h, podent-se adquirir les entrades de forma anticipada a través de la web www.caixaontinyent.es amb un preu de 10€ (8€ preu reduït), a la Casa Cultura i en taquilla una hora abans de l’espectacle. Per assistir a l’espectacle, serà obligatori el compliment de la normativa anticovid-19 en vigor, no superant-se el 75% d’aforament, havent de portar-se mascareta en tot moment, i disposant-se de gel desinfectant per a la neteja de mans.

Així, el regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a gaudir d’aquest espectacle "que inclourà moltes sorpreses. Estem acostumats a gaudir de concerts d’Andreu Valor en acústic, però en aquesta ocasió el format serà banda i, a més, comptarà amb sorpreses i artistes convidats", manifestava.

 

Pujar