elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El SanSan de Benicàssim serà el primer gran festival de la nova normalitat a Espanya

El SanSan de Benicàssim serà el primer gran festival de la nova normalitat a Espanya
  • El públic podrà ballar i moure's amb llibertat pel recinte amb passaport covid

MÉS FOTOS
El SanSan de Benicàssim serà el primer gran festival de la nova normalitat a Espanya - (foto 2)

El SanSan, que se celebrarà del 29 al 31 d'octubre a Benicàssim tindrà un format molt similar al dels grans festivals previs a la pandèmia i es convertirà en el primer esdeveniment multitudinari d'aquestes característiques a Espanya i en la Comunitat Valenciana, pionera a aprovar un protocol sanitari per a la celebració d'esdeveniments i festivals musicals a l'aire lliure.

La direcció del SanSan, ha confirmat, després d'estudiar detingudament les noves directrius vigents, anunciades divendres passat per la Conselleria de Sanitat, que, per a poder accedir al recinte de festivals de Benicàssim, s'exigirà el Certificat COVID Digital de la Unió Europea amb la pauta completa de vacunació, una prova d'antígens negativa realitzada 24 hores abans de l'accés al recinte o una prova PCR negativa efectuada en les 48 hores prèvies.

En aquest nou marc de “normalitat millorada”, els assistents podran moure's amb llibertat per l'interior del recinte, ballar sense limitació i consumir begudes o aliments en qualsevol punt de l'espai. L'ús de la màscara serà obligatori en tot moment, inclòs en les entrades i eixides, excepte en el moment de consumir. Hi haurà gel hidroalcohòlic a la disposició dels usuaris i s'establiran diferents itineraris específics per a controlar els fluxos de persones i evitar les aglomeracions.

El festival té la previsió d'aconseguir els 20.000 assistents, la qual cosa suposa un 40% del recinte -encara que la normativa autoritza un 100% de l'aforament- i es respectaran els 2,25 metres quadrats de superfície per persona pertinents.

“Hem deixat arrere mesos de molta incertesa i esforç col·lectiu però l'espera valdrà la pena per a poder gaudir del primer gran festival de la temporada. Tenim més ganes de SanSan que mai, de retrobar-nos amb el públic i els artistes en les millors condicions possibles”, ha assegurat Roberto Recuero, director del SanSan. “El protocol s'ha aprovat davant l'evolució positiva de la pandèmia i amb l'objectiu que puguen desenvolupar-se aquest tipus d'esdeveniments a l'aire lliure amb les màximes garanties sanitàries i de seguretat”.

El cartell de la pròxima edició del SanSan és un dels més ambiciosos i complets de la nova temporada de festivals. El divendres 29 d'octubre actuaran Vetusta Morla, Amaral, Xoel López, Varry Brava, Brian Cross, Arc, Dones, Chucho o Afecte, Karavana, Viatges Berliner, Cora Yako, Bad Idees, Ninhodelosrecaos, Jaime de la Vall o Ruben Thrax.

El dissabte 30 serà el torn de Love of Lesbian, Dorian, Carlos Sadness, DJ Nano, Fonsi Nieto, Delaporte, La La Love you, Cala Vento, Emlan, Ginebres, La teua Altra Bonica, Maren, Tu No Existeixes, Rocío Saiz, Rocket DJ, Adrián Fyrla, Javi Reina, DJ Sickboy.

Leiva, La M.O.D.A, Sen Senra, Elyella, Rayden, Derby Motoreta’s Ruquet Kachimba, Travis Birds, Axolotes Mexicans, Crema Bogotà, Repion, Alexander Som, The Niftys, Llei DJ, Cori Matius, Monka, Pla B i Jfran DJ tancaran la jornada del diumenge 31.

A més, aquesta edició comptarà amb les polseres intel·ligents d'IDASFEST, que permetran el control d'accessos, aforament i pagaments cashless en tot el recinte amb un simple toc de nina. D'aquesta manera, es garantirà la seguretat i l'experiència dels assistents, amb accessos i compres àgils i reduint les cues

Pujar