7 de juliol de 2020 7/7/20

El Rototom, l'últim festival valencià a caure pel coronavirus

El Rototom, l'últim festival valencià a caure pel coronavirus - (foto 1)
  • El festival ajorna la seua celebració a agost del 2021: “Un Rototom Sunsplash sense abraçades no seria Rototom”

El Rototom Sunsplash, el festival de reggae de Benicàssim que estava previst celebrar-se a l'agost, ha sigut l'últim festival valencià a anunciar la seua suspensió: “L'actual crisi sanitària internacional no permet celebrar el festival el pròxim estiu”, ha explicat l'organització en un comunicat en el qual anuncia que la seua 27a edició haurà d'esperar a l'any que ve: del 16 al 22 d'agost de 2021 a Benicàssim.


“Hem treballat fins a l'últim minut per a una edició memorable abrigallada per un lema esperançador, We can change the world, però aquest somni compartit haurà d'esperar. Un Rototom Sunsplash sense abraçades no seria Rototom. Perdria la seua essència, i la volem intacta. Pausem l'edició 2020, però no la nostra obstinació i ganes de seguir avant”, continua el comunicat.L'organització lamenta que els espera un any difícil: “Després de mesos de treball per part d'un gran equip per a organitzar el festival aquest estiu, toca reactivar la maquinària per a preparar la pròxima edició. Tenim il·lusió i energia, però necessitem més que mai continuar comptant amb el suport i la implicació que ens heu demostrat en aquests 27 anys. Han sigut el nostre suport per a superar cada obstacle del camí”.“Adquirir l'abonament de forma anticipada ja ha sigut un gest de la vostra confiança. Transformar-ho ara en un passaport directe a el Rototom Sunsplash 2021 ens donaria oxigen per a construir les vostres pròximes vacances reggae a Benicàssim”, detallen.

Per a qui no puga mantindre l'entrada, anuncien, podran gestionar la devolució de l'import dels tiquets en la pàgina web del festival: “En aquesta espera, tenim la il·lusió que irrompa una sorpresa capaç d'accelerar el retrobament i reconfortar la desil·lusió per la suspensió del festival. Tant de bo puguem comunicar-la molt prompte”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar