24 de gener de 2020 24/1/20

El PSPV-PSOE emprendrà un procés urgent de digitalització a Benicàssim

El PSPV-PSOE emprendrà un procés urgent de digitalització a Benicàssim - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE emprendrà un procés urgent de digitalització a Benicàssim - (foto 2)
  El PSPV-PSOE emprendrà un procés urgent de digitalització a Benicàssim - (foto 3)
  El PSPV-PSOE emprendrà un procés urgent de digitalització a Benicàssim - (foto 4)

  El portaveu municipal del PSPV-PSOE a Benicàssim i candidat a l'alcaldia, Miguel Alcalde, es compromet a posar en marxa de manera immediata i urgent un procés de modernització de l'ajuntament a partir del pròxim 26 de maig per a superar la situació actual d'estancament i endarreriment administratiu en el qual ho té sumit l'actual alcaldessa del PP, Susana Marqués.

  Segons explica, “resulta inaudit que en ple segle XXI l'ajuntament funcione igual que ho feia en el XIX”, raó per la qual si es produeix el canvi polític que Benicàssim necessita, “el PSPV-PSOE emprendrà un procés de digitalització que permeta superar la caòtica situació en la qual es troben les dependències municipals”.

  Argumenta Miguel Alcalde que “és necessari aconseguir com més prompte millor la modernitat i revertir el panorama actual, on ens trobem corredors replets de prestatgeries i arxivadors en els quals s'emmagatzemen de qualsevol manera i mal custodiats quilos i quilos de documents”.

  Són “diversos milers d'expedients amb informació sensible de particulars, que estan abast de tot el que passa per allí, de manera que l'ajuntament incompleix de forma flagrant l'actual legislació sobre protecció de dades”.

  Per al candidat socialista, aquesta circumstància constitueix “una atrocitat administrativa perquè suposa una invasió de la privacitat de les famílies de Benicàssim” i “perquè posa en risc les dependències municipals i la seguretat dels funcionaris”, ja que “semblant arsenal de paper genera un alt risc d'incendis”. A més, “hui dia el consum massiu de paper resulta contraproduent perquè suposa tot un atemptat per a l'estabilitat mediambiental”.

  La digitalització també és urgent per raons econòmiques. En aquest sentit, Miguel Alcalde recorda que Benicàssim és un municipi eminentment turístic  i que per a ser més competitius els empresaris del sector necessiten uns serveis i unes comunicacions que estiguen degudament actualitzades.

  ocultar
  El PSPV-PSOE emprendrà un procés urgent de digitalització a Benicàssim
  Pujar