25 de gener de 2020 25/1/20

El PSPV-PSOE denuncia la 'descomposició' en la qual es troba l'equip de govern del PP a Benicàssim

  El portaveu del PSPV-PSOE a Benicàssim i candidat a l'alcaldia, Miguel Alcalde, denúncia la descomposició de l'equip de govern del PP i ARB, “que està degenerant en la paràlisi del propi ajuntament”.

  La situació és de tal gravetat, que ja s'han produït sengles episodis de bloqueig en dos de les últimes comissions celebrades. La més recent es va produir en el dia d'ahir, en absentar-se l'alcaldessa, Susana Marqués, i una altra de les regidores del PP, Vanessa Batalla, una circumstància a la qual cal afegir el fet que l'edil popular Javier Alonso ha abandonat la disciplina del seu grup i ara forma part dels No Adscrits. “És tal l'estat de putrefacció en el qual es troba el PP local, que el senyor Alonso ja ha anunciat que el 26 de maig formarà part de la candidatura de Ciudadanos, partit que, per la qual cosa es veu, recorre als serveis de qui en aquests moments és un trànsfuga”.

  Miguel Alcalde considera “lamentable” la conducta de l'alcaldessa Susana Marqués, qui “sabedora que es troba en franca minoria, opta per la fugida i el escapismo per a no perdre les votacions en les comissions”.

  “L'alcaldessa és incapaç de tirar avant les votacions i tampoc s'avé a negociar amb l'oposició; anteposa els seus propis interessos i els del seu partit als de la ciutadania, encara que això comporte la paràlisi de l'ajuntament de Benicàssim”.

  Per aquesta lamentable situació, ahir no es van poder aprovar ni els reforços de policia local per a l'estiu, ni la custòdia de Vila Elisa.

  Miguel Alcalde conclou dient que “és evident que el projecte del PP i de Susana Marqués està esgotat i que el 26 és imprescindible que es produïsca un canvi cap al futur que estiga liderat pel Partit Socialista”.

  Pujar