elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de Benicàssim proposa establir un autocinema als terrenys on s’organitza el FIB

El PSPV-PSOE de Benicàssim proposa establir un autocinema als terrenys on s’organitza el FIB
  • El portaveu, Miguel Alcalde, explica que “en un any tan complicat, volem oferir als estiuejants i habitants del poble alternatives d’oci sense aglomeracions”

El PSPV-PSOE de Benicàssim proposa establir un autocinema als terrenys on s’organitza el Festival Internacional de Benicàssim (FIB). El portaveu, Miguel Alcalde, explica que “en un any tan complicat en el que la pandèmia ha obligat a cancel·lar esdeveniments multitudinaris, volem oferir als estiuejants i habitants del poble alternatives d’oci sense aglomeracions”. 

Per aprofitar la gran inversió que ha realitzat l’ajuntament en comprar els terrenys on se celebra el FIB i, tenint en compte que el nombre de festivals que es duen a terme enguany és molt limitat, “hem proposat per escrit a l’alcaldessa establir un autocinema en eixe lloc”, explica el portaveu socialista. “El Partit Popular ens té acostumats a no acceptar les iniciatives de l’oposició, esperem que esta vegada pensen en el bé del poble i accedisquen”, reconeix Miguel Alcalde. 

La iniciativa del Grup Municipal Socialista busca demostrar que l’expropiació dels terrenys per part de l’ajuntament no està enfocada només a acollir festivals, sinó que es poden organitzar altres activitats com acampades o reunions de caravanes, entre d’altres, destaca Miguel Alcalde. “Es tracta d’una parcel·la de gran extensió que ofereix moltíssimes possibilitats per tal que els visitants i els veïns i veïnes puguen gaudir de l’espai”, afig el portaveu socialista. “Altres ciutats turístiques ja han obert autocinemes i han tingut molt bona acollida en la població, Benicàssim s’ha d’adaptar a la situació sanitària i aprofitar els recursos que tenim per continuar sent un reclam turístic i d’oci”, conclou Alcalde.

Pujar