elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV de Benicàssim denuncia que Susana Marqués és “incapaç” d’atraure” cap euro” de fons europeus a la ciutat

El PSPV de Benicàssim denuncia que Susana Marqués és “incapaç” d’atraure” cap euro” de fons europeus a la ciutat
  • La portaveu socialista, Paloma Pascual, critica la decisió de l’alcaldessa del PP des de la distància de disparar els impostos per a suplir la falta de finançament provinent d’Europa

El PSPV de Benicàssim lamenta que l'alcaldessa del PP, Susana Marqués, haja sigut “incapaç” d'aconseguir atraure “cap euro” de fons europeus per a la modernització del municipi. La portaveu socialista, Paloma Pascual, ha assenyalat que “la nul·la gestió” de Marqués a Benicàssim “té conseqüències i és que estem a la cua en l'obtenció de fons d'Europa malgrat ser un dels municipis amb major població de la província i de tindre projectes que perfectament encaixen amb les prioritats i demandes europees”.

La regidora socialista ha comparat Benicàssim amb altres municipis "que sí que han fet els seus deures, com la Vall d'Uixó i Castelló de la Plana". "En ambdues ciutats hi ha hagut dues dones, Tania Baños i Amparo Marco, que s'han deixat la pell per a portar milions d'euros per a projectes que, tenint en compte els pressupostos anuals, no es podrien haver fet en dècades". "Ací tenim la diferència de tindre governs compromesos amb els seus ciutadans i no a fer política a Madrid”.

“És normal que la senadora Susana Marqués estiga totalment fora de joc en la campanya de les eleccions europees perquè no té credibilitat a Europa i cada vegada menys a Benicàssim”. La portaveu del PSPV li retrau que “podria haver presentat a les convocatòries de subvencions, per exemple, la construcció del bulevard del ferrocarril per a renaturalitzar el nostre centre i que deixe de ser una platja d'asfalt on abans hi havia trens”.

Sense inversions europees, però pujada d'impostos
Per una altra banda, Pascual denuncia que l'alcaldessa des de la distància i el govern del PP han optat suplir la falta de recursos provinents d'Europa per a desenvolupar projectes amb “una històrica pujada d'impostos amb la qual estan ofegant a veïns i comerços”. “Mentre l'Ajuntament de Benicàssim continue sent un vaixell sense capità i a la deriva res canviarà”.

 

Pujar