21 de gener de 2020 21/1/20

El PPCS exposarà el seu model de gestió responsable a l'escola d'estiu

El PPCS exposarà el seu model de gestió responsable a l'escola d'estiu - (foto 1)
  • Els populars comptarà amb la participació de la sotssecretària nacional, Bufona Gamarra, i presidenta del PPCV, Isabel Bonig, a l'escola d'estiu centrada en el municipalisme

El Partit Popular de Castelló exposarà demà el seu model de gestió responsable a l'escola d'estiu sobre el municipalisme que s'ha organitzat en Vila Elisa (Benicàssim). Una escola d'estiu organitzada pel PPCS i que comptarà amb la presència de la vicepresidenta nacional, Bufona Gamara, així com la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig.

Tal com ha defensat avui la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, “l'escola servirà per a exposar un model de fer gestió, de fer política i que se centra en la unitat, apostar per la llibertat i ser eficaces”. Un model que contrasta “amb el caos de l'esquerra que en l'única cosa que saben posar-se d'acord és a pujar-se el sou i a disparar el nombre d'assessors”.

La responsable popular ha advertit que “la proposta del PP passa per impulsar la llibertat, la creació d'oportunitats i la defensa del territori”, així com “apostar sempre per la baixada d'impostos i de la pressió fiscal en benefici dels veïns”.

Vicente-Ruiz assenyala que a això se li uneix la defensa de la unitat interna “per a defensar un projecte comú que és la província de Castelló”.

La secretària general ha lamentat “que mentre el PP sap governar, l'esquerra ens aboca sempre al mateix: al caos, a la ruïna i al balafiament” i ha exemplificat amb que “de moment l'única cosa que ha fet la Generalitat ha estat duplicar les llistes d'espera en la sanitat i disparar el nombre d'assessors” mentre a nivell nacional “són la suma del fracàs”.

ocultar
El PPCS exposarà el seu model de gestió responsable a l'escola d'estiu
Pujar