23 de gener de 2021 23/1/21

El PPCS celebra una escola d'estiu per a "defensar el municipalisme" a Castelló

El PPCS celebra una escola d'estiu per a "defensar el municipalisme" a Castelló - (foto 1)
  • Els populars celebren el dissabte 27 una escola d'estiu a Benicàssim per a defensar el paper dels ajuntaments davant els nous governs

  • Vicente-Ruiz: “El PP és el partit amb més alcaldies a Castelló i el municipalisme defensa la llibertat i la creació d'oportunitats”

El Partit Popular de Castelló ha organitzat una escola d'estiu per a dissabte que ve 27 de juliol en defensa del municipalisme i del territori. La cita serà el dissabte a partir de les 10.00 del matí i se celebrarà en Vila Elisa, a Benicàssim.

Tal com ha destacat avui la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, “el PP és el partit que compta amb més alcaldies, amb un total de 64, i una gran experiència en la gestió i en la defensa del territori” ja que “creiem que apostant per la llibertat i la creació d'oportunitats es construeix i es vertebra la província”.

La cita analitzarà el nou context polític nacional i autonòmic “on s'està prioritzant per part de l'esquerra les pujades de sous i disparar a xifres històriques el nombre d'assessors” mentre “cada vegada hi ha més retallades en sanitat i educació”.

Per a això, a l'escola d'estiu “no només comptarem amb els nostres referents, que són els alcaldes de la província que són excel·lents gestors, sinó que analitzarem els reptes dels ajuntaments davant els nous governs”, explica la secretària general.

L'escola d'estiu de Vila Elisa comptarà amb la participació de Carlos Manzón, president de la Diputació d'Alacant, Alberto Fabra, senador territorial de la Comunitat Valenciana i Vicent Sales, portaveu de la Diputació de Castelló.

La jornada es desenvoluparà al matí “amb la intenció de posar de manifest la necessitat de les polítiques que han fet créixer a la província, de defensar la llibertat, la reducció de llistes d'espera i la creació d'oportunitats per a Castelló”, ha defensat avui la secretària general.

Pujar