30 d’octubre de 2020 30/10/20

El VII 10K Nocturn Benicàssim Platges vol ser de rècord

El VII 10K Nocturn Benicàssim Platges vol ser de rècord - (foto 1)
  • La prova, emmarcada en el Circuit de Carreres Populars Nocturnes Diputació de Castelló, s'ha marcat l'objectiu d'aconseguir els 700 inscrits

Benicàssim serà aquest dissabte l'epicentre de l'esport amb motiu de la celebració del VII 10K Nocturn Benicàssim Platges. En la seua setena edició, la carrera popular, emmarcada dins del Circuit de Carreres Populars Nocturnes Diputació de Castelló, s'ha marcat l'objectiu de batre rècord de participació i aconseguir els 700 inscrits.

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, amb el regidor d'Esports, Arturo Martí, i el president del Club Runner’s Home, Luis Adsuara, han presentat avui al matí la prova, que tindrà eixida i meta en l'amfiteatre Pepe Falomir de la platja Torre de Sant Vicent. Com ha explicat Luis Adsuara, la prova consta d'un circuit ràpid, començarà a les 21.00 hores i recorrerà la zona marítima del municipi. Està previst que en 32 minuts els primers corredors travessen la línia de meta, i en una hora més o menys la majoria dels participants hauran completat la prova. 

A més de la part esportiva de la prova destaca també el seu fi solidari: com ha comentat Adsuara, part de la recaptació anirà destinada a les associacions de l'Alzheimer i de l’esclerosi múltiple.

L'edil d'Esports, Arturo Martí, ha comentat que les dutxes i vestidors del Poliesportiu Municipal estaran a disposició dels participants fins a la mitjanit. També hi haurà una zona d'avituallament en l'amfiteatre, així com una zona de massatges.

L'alcaldessa, Susana Marqués, ha ressaltat per la seua banda que aquestes proves esportives són un gran al·licient per al turisme del municipi, i destaca que el 42% dels participants durant la prova de l'any anterior procedien d'altres punts del territori espanyol, i doncs “l'impacte a Benicàssim d'aquesta prova és més que positiu”.

Les inscripcions a la prova es poden fer a través d'Internet, encara que el divendres de 17 a 20 hores es podrà fer personalment al Poliesportiu Municipal de Benicàssim, lloc on es farà entrega de la bossa del corredor a tots els participants

Pujar