2 de desembre de 2020 2/12/20

L'alcaldessa de Benicàssim, dóna positiu en coronavirus

Susana Marqués alcaldessa de Benicàssim
Susana Marqués alcaldessa de Benicàssim
  • Susana Marqués no ha abandonat la seua agenda i continua en l'exercici de funcions des de casa

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués (PP), confirma que ha donat positiu en coronavirus. La també diputada provincial, que coneix el seu positiu dede dissabte passat, assegura que “em trobe bé” i com estableixen les mesures sanitàries “he de guardar quarantena”.

Pese al positiu en covid-19, Susana Marqués no ha abandonat en cap moment les seues funcions i continua amb la seua agenda de treball de manera telemàtica des de la seua casa. De fet, aquest matí ha participat en les comissions informatives de l'Ajuntament de Benicàssim i aquesta vesprada té previst participar en una reunió del consell territorial de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

16 positius a Benicàssim

Segons dades de la conselleria de Sanitat, a data 16 d'octubre, en el municipi castellonenc hi ha 16 persones amb positiu per coronavirus.

Més alcaldesses amb covid

Susana Marqués no és la primera alcaldessa de la província de Castelló que ha donat positiu per coronavirus. A primers d'octubre, l'alcaldessa d'Altura, Rocío Ibáñez (PSPV-PSOE), anunciava que va donar positiu en covid-19 per un contacte social.

També l'alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom (PSPV-PSOE) va donar positiu en coronavirus a primers d'aquest mes d'octubre.

Pujar