elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Izal i Joel Corry es pujaran a l'escenari del FIB 2022

Izal i Joel Corry es pujaran a l'escenari del FIB 2022
  • El festival de musical castellonenc continua donant a conéixer els artistes del seu cartell per a l'any vinent

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) continua donant a conéixer el cartell per a 2022. Aquest matí a través de les xarxes socials han anunciat que es pujaran a l'escenari Izal, Joel Corry, The Hunna i La La Love You.

Els arxiconeguts Izal són un grup de música indie originari de Madrid, format per Mikel Izal, encapçalant una formació que completen Alejandro Jordá, Emanuel Pérez “Gato”, Alberto Pérez, Iván Mella.

També se suma al cartell el DJ Joel Corry que va saltar a la fama en 2019 amb el llançament del seu senzill "Sorry", amb la veu d'Hayley May, que va aconseguir el número sis en la llista de singles del Regne Unit. En 2020, Corry va llançar els senzills "Lonely" i "Head & Heart”.

Els segueixen The Hunna, una banda de rock anglesa d'Hertfordshire formada en 2015 i La La Love You, un grup de música indie que amb la seua cançó «La Fi del món» ha sigut un dels grans fenòmens musicals del 2020.

El FIB se celebrarà el 14 al 17 de juliol del pròxim any i ahir ja va donar a conéixer quatre artistes. Es tracta de Steve Aoki, Kasabian, Visca Suècia i el cantautor anglés Tom Grennan.

Pujar