elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La inesperada resposta d'Iker Casillas a l'oferta del CD Benicàssim

La inesperada resposta d'Iker Casillas a l'oferta del CD Benicàssim
  • L'exportero internacional ha contestat al club blanc-i-vermell

El CD Benicàssim ha difós aquest dimecres, 28 de desembre, un comunicat oficial en el qual anunciaven “un acord amb l'ex porter internacional Iker Casillas perquè a través de la seua fundació passe a controlar la gestió del club durant les pròximes 3 temporades”.

En el comunicat indicaven que Alberto Vallejo, president del club blanc-i-vermell destaca que "és un pas per al futbol de Benicàssim i de la província de Castelló tenir una figura com la d'Iker, la qual cosa posarà al C.Sr. Benicàssim en cotes inimaginables".

Segons el comunicat, Iker Casillas hauria declarat que "és un projecte bonic i il·lusionant que ens permetrà establir una base en la zona de Llevant per a la formació de jugadors i jugadores amb la finalitat de portar el nom del C.Sr. Benicàssim el més alt possible".

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de C.D. Benicasim (@cdbenicasim)

Es tractava, evidentment, d'una innocentada pel Dia dels Innocents. El que no s'esperaven els benicenses era que el mateix Iker es donara per al·ludit i contestara en xarxes socials al comunicat.

“Construirem un Benicàssim fort! Il·lusionarà i el nostre objectiu és arribar a la Lliga”, ha contestat Casillas des del seu compte d'Instagram.

Una simpàtica anècdota que ha sorprès els afeccionats d'aquest equip de Primera Regional, així com a algun dels seus contrincants del Benicense, que demanava en xarxes socials a Casillas que es passara al seu club.


Pujar