9 de juliol de 2020 9/7/20

El Grup de Treball Regional LIFE CERSUDS aborda la fase final del projecte a Benicàssim

El Grup de Treball Regional LIFE CERSUDS aborda la fase final del projecte a Benicàssim - (foto 1)
  • La Casa de la Cultura acollirà el 12 de setembre la setena i última reunió

El Grup de Treball Regional del projecte LIFE CERSUDS, que té com a objectiu adaptar les ciutats als efectes negatius causats pel canvi climàtic, emprant, en aquest cas, ceràmica fora d'estoc i de baix valor comercial, abordarà la fase final del projecte en la seua setena i última reunió.

Aquesta convocatòria, on assistiran membres d'administracions públiques, empreses, centres d'investigació, universitats, etc., vinculats a l'urbanisme, la gestió hídrica, el medi ambient, la ceràmica i la participació ciutadana, tindrà lloc dijous que ve, 12 de setembre, de 10 a 13 hores en la Casa de la Cultura de Benicàssim.

Durant aquesta sessió, segons els membres del grup de treball, s'incidirà sobre punts relatius a les lliçons apreses durant la fase final del projecte, però també, segons han comunicat, els agradaria abordar amb les entitats participants, entre altres temes, les possibilitats de continuïtat d'aquest grup de treball constituït en el marc de LIFE CERSUDS més enllà del fi del projecte.

Per a l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, aquest projecte “suposa un important avanç per a Benicàssim, ja que ens permet convertir un problema en una oportunitat; ens proporciona un nou sistema d'estalvi de recursos i una visió més sostenible en la gestió de l'aigua”. Així mateix, la participació en LIFE CERSUDS ha aconseguit posicionar al municipi benicassut “com a exemple de sostenibilitat, conscienciació i ús responsable dels recursos en l’àmbit europeu”, i això és “un èxit de tots i per a tots” ha afegit Susana Marqués.

Per una altra banda cal destacar que el dimecres 18 de setembre tindrà lloc a Madrid l'acte europeu organitzat per LIFE CERSUDS amb el títol "Adaptar les nostres ciutats al canvi climàtic: experiències recents a escala europea", al qual no faltarà l'alcaldessa de Benicàssim.

La inscripció està oberta en l'enllaç http://www.lifecersuds.eu/es/agenda/

Pujar