elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El grup infantil Pica Pica actuarà a Mar de Sons Kids

El grup infantil Pica Pica actuarà a Mar de Sons Kids
  • Aquest festival de Benicàssim dedicarà el 8 d'agost als més xicotets amb activitats per a tota la família

El festival Mar de Sons confirma per a aquesta segona edició un especial Mar de Sons Kids amb el conegut grup infantil Pica Pica.

Per tal de donar-li també als més xicotets un espai dins de festival, l'organització ha posat en marxa per al dia 8 d'agost una jornada plena d'activitats per a tota la família i en especial per als més xicotets.

Una manera de que els xiquets també se senten part del festival i sobretot, descobrixquen la màgia i la il·lusió que desperta la música en directe.

El grup infantil Pica Pica serà l'encarregat de posar-li alegria, color, diversió i sobretot música infantil a aquest dia en un any molt especial per a ells, ja que compleixen 10 anys en aquest bonic projecte. Durant el quals, han publicat 7 CD'S + DVD'S i s'han convertit en els YouTubers infantils de moment amb el seu canal (Pica Pica Oficial) que compta ja amb més de 9.000.000 subscriptors i 6.000.000.000 visualitzacions. El seu èxit els ha portat a girar per tota la geografia espanyola i per Llatinoamèrica.

Arribaran a Mar de Sons Kids per presentar un espectacle ple d'historietes plenes d'humor, jocs i cançons, tota una experiència en la que a més no faltaran els seus nous temes i també els seus grans èxits. Un pla que fa feliços a tots els xiquets que assisteixen a qualsevol dels seus shows, en què les rialles estan més que assegurades.

El festival ha creat per a aquest dia una jornada amb diferents activitats prèvies a l'espectacle de Pica Pica. La idea és que els més xiquets descobrixquen a través de tot el que passe durant el diumenge 8 d'agost, què és un festival infantil. Una proposta que busca sobretot oferir a les famílies un pla diferent i enriquidor per a aquest estiu a Benicàssim.

La notícia s'ha donat a conèixer per part de l'organització a l'migdia a través de les xarxes socials de festival Mar de Sons.

Les entrades ja estan a la venda al web de l'festival www.mardesons.com al costat de la resta de concerts de festival que ja han estat anunciats durant el mes d'abril.

  • 4 d'agost. David Otero i Dani Fernández
  • 5 d'agost. Álvaro de Lluna i Marlon
  • 6 d'agost. tamboret
  • 7 d'agost. Ana Torroja
  • 8 d'agost. Mar de Sons Kids amb Pica Pica
  • 11 d'agost. Alba Reche, Agoney, Nia Correia, Hugo Cobo i Noelia Franco
  • 12 d'agost. Omar Montes i Ana Mena
  • 13 d'agost. Estopa
  • 14 d'agost. Beret

Un cartell que compta amb els artistes més destacables del panorama nacional i que finalment es tancarà el dimarts 4 de maig a les 18 h a través d'Instagram Live amb Tony Aguilar, presentador i director artístic de festival.

Aquesta última confirmació posarà el punt i final a la segona edició de Mar de Sons, un festival que va nàixer l'estiu passat i que tot i la crisi sanitària, va saber fer de l'esdeveniment una experiència segura per a tots els assistents i a més va tornar la il·lusió a tots els que tant estimen la música, una iniciativa que va tenir una gran acollida i que s'espera tornar a rebre-la un any més.

Pujar