elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fernando Romay posa en valor a Benicàssim la diferència com a camí cap a l’èxit

Fernando Romay posa en valor a Benicàssim la diferència com a camí cap a l’èxit
  • L'ex jugador de bàsquet és l'encarregat d'obrir la programació de tallers i xarrades de Talent Local a Benicàssim

MÉS FOTOS
Fernando Romay posa en valor a Benicàssim la diferència com a camí cap a l’èxit - (foto 2)
Fernando Romay posa en valor a Benicàssim la diferència com a camí cap a l’èxit - (foto 3)

La diferència, en aquest cas l'altura, va ser el valor afegit amb el qual Fernando Romay va emprendre el seu camí cap a l'èxit. L'ex jugador de bàsquet, medalla de plata amb la selecció espanyola guanyada en els Jocs Olímpics de Los Ángeles 1984 i actualment presentador de televisió i conferenciant ha sigut l'encarregat d'obrir aquesta vesprada el calendari d'aquest últim trimestre del programa Talent Local, impulsat per l'Ajuntament de Benicàssim a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació.

Més de 300 persones s'han donat cita en el Teatre Municipal Francesc Tárrega de Benicàssim per a escoltar a Fernando Romay qui, a través de la ponència titulada “El valor de la diferència” ha mostrat als assistents que tots som diferents i tots tenim alguna cosa a aportar, i els ha animat a aprofitar les seues virtuts, els ha explicat com afrontar la por al desconegut, la importància de conéixer les nostres pors i la cerca d'un referent. Com ha comentat l'alcaldessa, Susana Marqués, “hui hem tingut la sort d'escoltar i sobretot d'aprendre que el camí de l'èxit és el treball, la constància, la confiança en un mateix i sobretot posar il·lusió en cada projecte que emprenem de la mà d'una autèntica llegenda del bàsquet com és Fernando Romay”. La primera edil ha volgut posar en valor el programa Talent Local Benicàssim, “que aposta per estimular el caràcter emprenedor dels joves en general i crear sinergies entre emprenedoria i teixit empresarial. Un programa que facilita eines i formació per a promoure, consolidar i retindre l'enorme talent que tenen i la il·lusió que ens demostren els joves. Hui comptem amb la generació més i millor preparada, que ens demanden noves eines i recursos adaptats que els siguen útils, perquè volen emprendre a casa i nosaltres volem que aqueix talent es quede a Benicàssim”.

Després de Fernando Romay, el calendari de ponències es completarà el dijous 11 de novembre a les 19.30 hores en el Teatre Municipal amb Putos Modernos, una marca creada per a aportar aqueixa picardia a les nostres vides amb la veritat per davant i transparència en els seus missatges. En aquest cas està previst una trobada de networking entre els assistents i com ha explicat la regidora responsable de l'àrea, Vanessa Batalla, “Aquesta segona ponència està enfocada a tot el públic i especialment al més jove amb l'objectiu posat a continuar potenciant el talent jove que hi ha en el nostre municipi i que vegen l'èxit que pot sorgir en una xicoteta idea com la que van tindre els artífexs de Putos Modernos”.

 

Pujar