13 d’agost de 2020 13/8/20

Més de 600 esportistes es donaran cita a Benicàssim en el VIII Open de Taekwondo Comunitat Valenciana

Més de 600 esportistes es donaran cita a Benicàssim en el VIII Open de Taekwondo Comunitat Valenciana - (foto 1)
  • El poliesportiu municipal acull aquest dissabte la competició que és puntuable per al rànquing estatal

MÉS FOTOS
Més de 600 esportistes es donaran cita a Benicàssim en el VIII Open de Taekwondo Comunitat Valenciana - (foto 2)

El poliesportiu municipal de Benicàssim acollirà aquest dissabte 12 d'octubre el VIII Open de Taekwondo Comunitat Valenciana en què es donaran cita més de 600 esportistes. Una competició que, com indica l'edil d'Esports, Arturo Martí “es donaran cita esportistes de diferents punts d’Espanya i estem molt contents que l'organització de l'esdeveniment haja pensat en Benicàssim per a ser el lloc de celebració”. Des de l'organització, Eugenio Granjo ha comentat que “hem triat Benicàssim per les òptimes instal·lacions i per l'estreta col·laboració que hi mantenim”. I és que encara que aquesta siga la primera vegada que el municipi acull aquesta competició, Benicàssim és seu des de fa més d'una dècada de l'Open Internacional Taekwondo i, en concret, el pròxim 2 de novembre s’hi celebrarà la catorzena edició.

Quant al campionat que tindrà lloc aquest dissabte, el mateix serà puntuable per al rànquing estatal i els més de 600 inscrits en la competició donen bona mostra de l'estirada d'aquesta disciplina esportiu que any rere any guanya adeptes. Mostra d'això és el Club Taekwondo ITF Benicàssim, que compta amb un bon grapat d'integrants.

El campionat es dividirà en dues parts: la part tècnica es disputarà de 8 a 11.30 hores, mentre que la part de combat serà de 12 a 18 hores. Pel que fa a les categories, els participaran es mesuraran des de la categoria de benjamí fins a màster i sènior.  Així mateix, entorn de les 12 hores està previst un homenatge als esportistes valencians que hagen obtingut millors premis tant a en l’àmbit europeu com en l’internacional.

 

Pujar