30 d’octubre de 2020 30/10/20

Set esportistes del Club Taekwondo de Benicàssim es classifiquen per a l'europeu

Set esportistes del Club Taekwondo de Benicàssim es classifiquen per a l'europeu - (foto 1)
  • El club s'alça amb 94 medalles en el Open d'Espanya 2019 Taekwon-Do nacional celebrat aquest dissabte a Reus

MÉS FOTOS
Set esportistes del Club Taekwondo de Benicàssim es classifiquen per a l'europeu - (foto 2)
Set esportistes del Club Taekwondo de Benicàssim es classifiquen per a l'europeu - (foto 3)

Set esportistes del Club Taekwondo de Benicàssim competiran en el Campionat d'Europa 2020 a Praga, la capital de la República Txeca. Aquest passe a la competició a nivell europeu l'han aconseguida després d'haver-se classificat en el Open d'Espanya 2019 Taekwon-Do ITF, una de les cites més rellevants en el calendari esportiu del Taekwon-Do nacional i que es va celebrar aquest dissabte a Reus. Fins a aquesta ciutat de Tarragona es van desplaçar 35 alumnes del Club Taekwondo de Benicàssim, encapçalat per l'instructor VI donen de l'acadèmia, Fernando Zabini. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Benicàssim, Arturo Martí, també va assistir a la cita amb el taekwondo per a donar suport als esportistes de Benicàssim i com va indicar, "el Club Taekwondo de Benicàssim ha aconseguit un excel·lent nivell competitiu i formatiu i això ho demostren amb fets i assoliments com els obtinguts aquest cap de setmana a Reus i que projectaran al municipi de Benicàssim a nivell europeu amb la participació de set esportistes a Praga l'any vinent". 

En la competició del dissabte es van donar cita més de 400 competidors procedents de Grècia, Gal·les, Anglaterra, República Dominicana i Espanya, amfitriona del Open avalat per la EITF (European International Taekwon-do Federation).

Durant la jornada, un total de 35 esportistes de Benicàssim de diferents categories van mostrar la seua destresa en la modalitat de combat i tècnica on els competidors van ensenyar al públic assistent i jurat el seu gran tècnica i perfeccionament. Unes destreses que han portat al fet que Ian Benavides (dues medalles d'or), Nerea Nasarre (plata i or), Ainhoa Palmera (dues plates),  Alex Nasarre (una plata), Alex Saura  (una plata), Saray Estelle (dos ors), Carlos Flores (or i bronze) aconseguiren el podi i es classificaren per al Campionat d'Europa 2020.  I, a més d'aquests set alumnes que integraran la selecció per a la competició europea, el Club de Taekwondo de Benicàssim va tancar la jornada a Reus amb 94 medalles obtingudes. Fernando Zabini ha comentat que, a més de l'orgull perquè els alumnes s'han alçat amb tantes medalles, "ha sigut preciós el reconeixement de diversos mestres cap a la qualitat tècnica de les xiques". "Pas a pas continuem creixent", ha afegit l'instructor del club de Benicàssim.

Pujar