2 d’abril de 2020 2/4/20

Una diputada socialista de Castelló dubta de l'arribada de l'home a la lluna

Una diputada socialista de Castelló dubta de l'arribada de l'home a la lluna - (foto 1)
  • Hores després de publicar el post on manifestava els seus dubtes ha rectificat: “Era una broma”

La diputada castellonenca del PSOE, Susana Ros, va sembrar ahir el dubte sobre un fet del qual se celebra aquesta setmana el seu cinquanta aniversari: l'arribada de l'home a la lluna. “Després de 50 anys no hem tornat a anar? Sospitós” escrivia la socialista en el seu compte de Facebook.

Unes declaracions innocents que han generat una gran revolada a nivell nacional i entre els seus seguidors, els qui no eixien de la seua sorpresa i fins i tot propinaven algun *descalificativo a la Ros titllant-la en algunes ocasions de “ignorant”.

Tal ha sigut la revolada que s'ha produït des de la seua publicació, que la diputada s'ha vist obligada a rectificar escrivint en aquesta ocasió: “Vaig fer aquest post entenent com una broma el que jo no haguera anat, però mai se'm va passar pel cap que ningú poguera prendre'l com que qüestionarà que va ocórrer”.

“El Partit Socialista és i serà sempre el partit de la Ciència” ha conclòs la diputada, qui no eixia de la seua sorpresa després de la repercussió que va aconseguir amb el seu anterior post.

 

Pujar