elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor un dels ferits en l'incendi que va afectar un bloc d'habitatges a Benicàssim

Mor un dels ferits en l'incendi que va afectar un bloc d'habitatges a Benicàssim
  • La víctima estava a la unitat de cremats de l'hospital La Fe de València però no ha aconseguit recuperar-se de les seues ferides

Ha mort una de les dos persones ferides fa uns dies en el greu incendi d'un habitatge a Benicàssim. Segons ha pogut saber elperiodic.com, es tractava d'una dona que va ser traslladada a la unitat de cremats de l'hospital La Fe de València però no ha aconseguit recuperar-se les ferides.

Tal com els va explicar aquest digital, el succés va tenir lloc el passat 19 de setembre de matinada quan es va declarar un incendi en un sisè pis d'un bloc d'habitatges. Com a conseqüència de les flames, dues persones van resultar ferides i es va haver de rescatar huit persones més que havien quedat atrapades pel foc.

Bombers, Policia Local, Guàrdia Civil i mitjans sanitaris es van traslladar fins al lloc. Un gran desplegament per evitar més danys i unes complicades tasques d'extinció ja que, de fet, tres bombers van haver de ser atesos pels mitjans sanitaris al lloc.

Finalment, les flames van cremar un habitatge del sisè pis i van afectar també a la terrassa exterior del setè. Les dues persones ferides van ser traslladades a l'hospital.

Pujar