28 d’octubre de 2020 28/10/20

Connecta’t fa parada demà a Benicàssim

Connecta’t fa parada demà a Benicàssim - (foto 1)
  • A la trobada participaran 150 joves de diversos municipis de la província

Al voltant de 150 joves de diferents municipis de la província de Castelló es donaran cita demà a Benicàssim amb motiu de la trobada Connecta’t.

A més del municipi amfitrió, els participants, d'entre 12 i 18 anys d'edat procedeixen de l'Alcora, Oropesa, Les Alqueries, Onda, Vila-real, Nules, Moncofa i també participaren representants del Consell de Joventut de València.

El Casal Jove de Benicàssim ha organitzat un programa molt variat per a la jornada que començarà a les 10.30 hores a la platja i hi haurà jocs de benvinguda. Per al migdia s'ha programat un joc de rol anomenat ‘Crimen Imperfecto’ i basat en Sherlock Holmes. A les 13.20 hores tindrà lloc una cançó pel 8-M, Dia Internacional de la Dona, i després d'això hi haurà un menjar de germanor en el poliesportiu municipal. Arribada la vesprada es durà a terme diferents activitats com a ball, karaoke, teatre i jocs de taula i després de l’actuació final i berenar s'ha fixat en les 19.00 hores la cloenda de la jornada.

Connecta’t és una trobada de joves en l'àmbit provincial que es realitza en diferents pobles de manera trimestral per a conéixer gent i compartir experiències i propostes. El programa està dirigit a joves, a associacions i a grups juvenils. Aquesta proposta sorgeix dels propis joves que demanaven espais de trobe amb joves d'altres municipis. 

Pujar