26 de setembre de 2020 26/9/20

Compromís denuncia davant la Junta Electoral ‘l’ús partidista que fa el PP del Pla 135 de la Diputació’

Compromís denuncia davant la Junta Electoral ‘l’ús partidista que fa el PP del Pla 135 de la Diputació’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís denuncia davant la Junta Electoral ‘l’ús partidista que fa el PP del Pla 135 de la Diputació’ - (foto 2)

  La coalició ha presentat un escrit davant de la Junta Electoral de Castelló en què adverteix de la instal·lació, els darrers dies, d’un cartell a la partida Pérez Bayer de Benicàssim. En eixe cartell s’informa de la inversió, a través del Pla 135 de la Diputació, de 135.000 euros per urbanitzar l’entorn del tanatori. En aquest cartells es pot observar, de forma clara, el logotip de l’Ajuntament de Benicàssim i de la Diputació.

  D’acord amb l’article 50.2 de la LOREG, des de la convocatòria de les eleccions fins al dia dels comicis, les institucions públiques i les entitats que reben finançament públic no poden realitzar cap tipus de publicitat que contiga al·lusions a les realitzacions o assoliments obtinguts.

  Des de Compromís s’afirma que els candidats del Partit Popular utilitzen de forma sistemàtica les inversions del Pla 135 per fer campanya política.

  En aquest sentit, la queixa presentada davant la Junta Electoral inclou una captura del web del PP de l’Alcora.

  En eixa captura es pot llegir una nota de premsa, del 4 d’abril, en la qual s’afirma que la quantitat que ha rebut aquest municipi de la Diputació, a través del Pla 135, «es una mostra del compromís del PP amb el veïnat de l’Alcora».

   

  Pujar