1 d’octubre de 2020 1/10/20

Compromís per Benicàssim reitera la proposta per consensuar els pressupostos de 2019

  Des de Compromís per Benicàssim consideren que «és molt important arribar a un acord perquè els pressuposts de 2019 estaran gestionats per l'actual equip de govern i el que constituirà després de les eleccions municipals de maig».

  Joan Bonet ha indicat que «per un exercici de responsabilitat política i per interés públic s'han de salvar les distàncies entre els grups polítics i consensuar els comptes de la nostra ciutat». El portaveu del grup municipal de Compromís ha explicat que fins ara «encara no hem rebut cap resposta per part de l'alcaldessa a la proposta que els vam fer arribar farà un mes i vam reiterar en la junta de portaveu del passat 12 de desembre».

  Entre les propostes d'inversions de la coalició cal destacar la millora de l'entorn del baixador de ferrocarril, obres de pluvials a l'avinguda Ferrandis Salvador, voreres i asfaltat de carrers a Benicàssim Sud, un Centre Cívic a Benicàssim Sud, l'adquisició d'habitatges socials, la connexió dels carrils-bici amb Montornés-Les Palmes i la construcció d'un Skate-Park a l'actual velòdrom entre altres més, amb un total de 23 propostes. Cal destacar, també, una reducció de l'IBI al tipus de gravamen del 0,526 i també del tipus de gravamen de l'Impost de Plusvàlua, així com aplicar bonificacions a aquest impost per a les transmissions mortis-causa.

  Finalment, Bonet ha conclòs que «si l'equip de govern té la voluntat de negociar els pressuposts per a 2019 trobarà la mà estesa per part de Compromís».

   

  Pujar