21 de gener de 2021 21/1/21

Compromís per Benicàssim es compromet a impulsar les polítiques de joventut

Compromís per Benicàssim es compromet a impulsar les polítiques de joventut - (foto 1)

  Joan Bonet: «La reunió amb La Maranya ens ha servit per escoltar les reivindicacions d’aquesta entitat. Pensem que les aportacions de l’associació s’han de tindre molt en compte a l’hora de millorar les accions que des de l’Ajuntament de Benicàssim s’han de dur avant en matèria de joventut».

  Representants de «La Maranya» i de Compromís per Benicàssim han mantingut una reunió de treball durant la qual s’han analitzat les propostes que l’associació considera que són importants per millorar les accions que des de l’administració local s’executen i van adreçades a la gent jove del municipi.

  «La Maranya» és un associació que ha impulsat un centre de cultura i joventut a través del qual es generen idees i experiències de transformació real des de diferents camps com la música, el teatre, l’educació en el temps lliure, l’ecologia i el compromís social.

  Joan Bonet ha lamentat que l’equip de govern «haja tingut oblidades» les polítiques de joventut. Segons l’alcaldable de Compromís, «probablement la gent jove ha estat un dels col·lectius als quals ha mostrat més poc d’interés el govern que encapçala Susana Marqués». En aquest sentit, Bonet s’ha compromés «a canviar les polítiques de joventut i tindre una actitud més receptiva per part de l’Ajuntament».

  El candidat ha valorat de «forma molt positiva» el treball que realitza «La Maranya» a l’hora d’oferir activitats i dinamitzar l’associacionisme jove de Benicàssim. «Són un exemple a seguir perquè fomenten, entre la gent jove, l’esperit crític i la necessitat d’unió per millorar, des de l’àmbit local, qüestions que els afecten com a persones».

  L’alcaldable s’ha referit al projecte de la zona de patinatge, al qual es va consignar una partida en els romanents de 2018, i del qual «no se’n sap res». Bonet ha indicat que «la poca voluntat de l’equip de govern es plasma en aquesta iniciativa, reclamada per l’associacionisme jove de Benicàssim, i que a l’hora de la veritat no s’ha dut a terme».

  Pujar