19 de gener de 2021 19/1/21

El Club Artística Benicàssim s'uneix a la campanya "Tots els 25 són 25 de novembre"

El Club Artística Benicàssim s'uneix a la campanya "Tots els 25 són 25 de novembre" - (foto 1)
  • Les integrants portaran en el seu equipament el logo de la campanya

Com cada dia 25, l'Ajuntament de Benicàssim mostra hui el seu rebuig a la violència de gènere i continua conscienciant a la ciutadania per a poder combatre-la entre tots. L'última incorporació a la campanya "Tots els 25 són 25 de novembre", és el Club d'Artística Benicàssim i les seues integrants estan competint hui a Ferrol dins de la Lliga Ibèrica. A partir d'ara, les gimnastes portaran el logo de la campanya en el seu equipament "pel que el rebuig a la violència de gènere estarà present allà on competisquen", ha indicat la regidora d'Igualtat, Vanessa Batalla, qui ha afegit que "l'important és aconseguir adhesions i que a poc a poc totes les associacions de Benicàssim vagen interioritzant la campanya, la facen seua".

A més de la presència en La Lliga Ibèrica, el Club Artística Benicàssim ha estat present en les festes en honor a Sant Antoni i Santa Àgueda que se celebren aquests dies a Benicàssim i va ser dijous passat quan les joves del club van realitzar una exhibició en el poliesportiu municipal.

Seguint amb el programa de festes, després del multitudinari Dia de les Paelles, l'activitat ha començat aquest matí amb la primera prova dins de la IV edició de la Lliga Canicross Castelló. Els esportistes, al costat dels seus gossos, han recorregut una distància de 6.3 quilòmetres sent l'eixida i arribada el carrer Sant Tomàs. Al migdia, el públic infantil ha pogut gaudir de jocs i inflables i a les 13.00 hores s'ha celebrat el tancament i prova de vaques de la ramaderia de Jaime Tárrega "Lucas". Per a aquesta vesprada està previst que la plaça de bous torne a obrir les seues portes per a acollir el desafiament taurí de les ramaderies de Daniel Machancoses i Raúl i Carlos Belda "Hermanos Cali" i després d'això s’embolará un bou d'Iván Miró "Bous la Ribera".

L'Associació Carta Daurada ha organitzat el III Torneig de "La Falla Calavera" a les 17.30 hores i, si el temps ho permet, a aqueixa mateixa hora se celebrarà la desfilada de disfresses infantil que es va haver de suspendre diumenge passat pel temporal.

Finalment, les disfresses també seran protagonistes a la nit i hi ha previst una desfilada amb xaranga i l'orquestra Centaure posarà la música en el parador municipal a partir de les 00.30 hores.

Pujar