elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca del Mar Villa Ana i l'Oficina de Turisme reprenen la seua activitat

La Biblioteca del Mar Villa Ana i l'Oficina de Turisme reprenen la seua activitat
  • Tots dos espais municipals tenen aforament limitat i totes les mesures sanitàries requerides

MÉS FOTOS
La Biblioteca del Mar Villa Ana i l'Oficina de Turisme reprenen la seua activitat - (foto 2)

La cultura i el turisme a Benicàssim comencen a poc a poc a reprendre la seua activitat i durant aquesta setmana la Biblioteca de la Mar Vila Ana i l'Oficina de Turisme situada a la Casa Abadia han reobert al públic. Tots dos espais compten amb totes les mesures sanitàries requerides i tenen marcat en el sòl l'accés i eixida.

En el cas de la Biblioteca del Mar Villa Ana, i igual que la biblioteca situada a la Casa de la Cultura, en la fase 2 en la qual ens trobem únicament ofereix el servei de préstec i devolució de llibres i l'aforament permés és del 30%. Com ha explicat el regidor de l'àrea, Javier Alonso, “es prioritza la petició prèvia de reserva de llibres per correu electrònic o telèfon i així agilitzar tot el tràmit. Així mateix, a través de e-biblio els lectors tenen a la seua disposició un bon catàleg de llibres electrònics”. La zona de lectura tant interior com exterior romanen tancades al públic i l'horari de Vila Ana és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 hores. Javier Alonso ha afegit que des del departament de Cultura “s'està treballant perquè el mes de juliol activem el servei de préstec i devolució de llibres a la Biblioteca de la Mar Heliòpolis i acostar així la cultura tant al nord com al sud del litoral de Benicàssim”.

Pel que fa a l'Oficina de Turisme, l'aforament està limitat a dues persones i dins de l'oficina s'ha de respectar les senyals marcades en el sòl. La regidor de Turisme, Cristina Fernández, ha explicat que, al no poder oferir l'àrea autoservei de fullets informatius “aquests es poden sol·licitar al personal de l'oficina i també estan tots disponibles en la web de turisme (www.turismo.benicassim.es) perquè tots els visitants puguen tindre tota la informació turística a través del seu dispositiu electrònic”. Igual que l'adaptació de l'Oficina de Turisme a la situació actual “des del departament també estem treballant en l'adaptació de la programació a tots els protocols en matèria de seguretat sanitària i oferir als veïns i visitants un ventall d'activitats amb les màximes garanties”, ha finalitzat Cristina Fernández.

Pujar