elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim suspén les festes de Sant Antoni i Santa Àgueda

Benicàssim suspén les festes de Sant Antoni i Santa Àgueda
  • Es manté únicament la missa en honor al patró aquest diumenge a les 12.00 hores en el Nou Complex Parroquial

L'Ajuntament de Benicàssim ha suspés les festes patronals en honor a Sant Antoni i Santa Àgueda a causa de les circumstàncies actuals provocades per la Covid-19. Queda per tant suspesa qualsevol activitat relacionada amb els festejos que anaven a celebrar-se del 15 al 24 de gener.

“Des de la prudència i responsabilitat davant l'actual crisi sanitària i social, l'Ajuntament ha de vetlar per la salut i la seguretat de la ciutadania i les celebracions que es duen a terme durant la setmana de festes no permeten complir amb les normes de distanciament social i garantir la seguretat sanitària que requereix un moment com el que vivim” ha explicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

A més de la no programació d'actes que pogueren contribuir a generar aglomeracions, no s'autoritza l'encesa de fogueres que tradicionalment es realitza cada nit del 16 de gener. “I irremeiablement la situació comporta a la no celebració del Dia de les Paelles, jornada en la qual Benicàssim es converteix en l'epicentre de la província i que en les últimes edicions ha arribat a congregar a al voltant de 25.000 persones. Una festa que en la situació actual és inimaginable”, ha indicat el regidor de Festes, Arturo Martí.

L'únic acte que es manté és la missa en honor al patró Sant Antoni que se celebrarà aquest diumenge 17 de gener a les 12.00 hores en el Nou Complex Parroquial amb la distància de seguretat i l'aforament reduït establit per les autoritats sanitàries.

Recordar que amb l'objectiu posat a protegir a la ciutadania i evitar l'avanç de casos Covid-19 en la localitat, l'ajuntament manté fins al pròxim 31 de gener el tancament i suspensió de les activitats municipals en el Casal Jove, Teatre Municipal, Espai de la Música Mestre Vila, Centre d'Interpretació Torre Sant Vicent, Espai Cultural Villa Ana i Moll del Raïm. També s'ha suspés l'activitat municipal en el Pavelló Poliesportiu Municipal (activitats esportives realitzades dins del pavelló), la Casa de la Cultura Centre de F.P.A. (se suspén l'activitat presencial d'ensenyaments no reglats), la Biblioteca municipal (es manté el servei de préstec de llibres), el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià i les activitats lúdiques i socials del Centre de Jubilats “La Garrofera”.

Pujar