7 de juliol de 2020 7/7/20

Benicàssim suma el parc El Trenet i l'amfiteatre Pepe Falomir als espais esportius per a estiu

Benicàssim suma el parc El Trenet i l'amfiteatre Pepe Falomir als espais esportius per a estiu - (foto 1)
  • La regidoria d'Esports afig força funcional i cos/ment al programa d'activitats el termini de matrícula de les quals comença el dijous 18 de juny

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benicàssim ampliarà el nombre d'espais esportius per al programa d'activitats esportives d'estiu. Com ha informat l'edil responsable, Arturo Martí, l'amfiteatre Pepe Falomir i el parc El Trenet se sumen als espais on es desenvoluparà el programa esportiu “que combina diferents disciplines esportives per a donar cobertura a tots els interessats”. Com a novetat, l'amfiteatre Pepe Falomir acollirà l'activitat cos/ment en la qual es podran combinar diverses disciplines com a ioga, pilates, stretching i tai-chi, mentre que el parc El Trenet acollirà l'activitat de tonificació anomenada força funcional. Aquestes dues opcions se sumen a les activitats que es desenvoluparan en el poliesportiu municipal i que són tai-chi, ioga, balls de saló, pilates, cardiobox i GAP. Aquest programa està dirigit a un públic a partir de 16  anys i el preu per a cada activitat durant els mesos de juliol i agost és de 45 euros. La inscripció s'obri demà 18 de juny a partir de les 9.00 hores en  https://reservasdeportes-benicassim.deporsite.net/. Arturo Martí ha afegit que el nombre mínim de persones per a formar grup és de 12 i “per a totes les activitats s'ha reduït un 75% l'aforament habitual per a poder garantir la distància mínima recomanada”.

Quant als cursos de padel i tennis municipal dirigits a xiquets a partir de 6 anys, s'ofereix l'opció de cursos trimestrals (de l'1 de juliol al 30 de setembre un dia a la setmana) i quinzenals (de dilluns a divendres). El preu establit és de 50 euros.

D'altra banda, el poliesportiu municipal acollirà l'escola municipal de futbol per a xiquets i xiquetes de 6 a 10 anys, i l'escola municipal de patinatge per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys L'activitat es desenvoluparà durant una hora dos dies a la setmana i el preu és de 45 euros.

Finalment, els xiquets i xiquetes nascuts entre l'1 de gener del 2008 i l'1 de juny del 2015, tenen l'opció de participar en l'escola esportiva en la qual, de 8.00 a 14.00 hores, els participants podran gaudir de diferents esports, activitats i tallers tant a l'aire lliure com en el poliesportiu municipal. Per a l'opció 1, del 22 de juny al 31 de juliol hi ha 90 places, mentre que l'opció 2, del 3 d'agost al 4 de setembre ,l'escola municipal compta amb 25 places. El preu és de 125 euros.

Pujar