31 de maig de 2020 31/5/20

Benicàssim s'omplirà el diumenge de solidaritat amb el mercat del Grup Viure

Benicàssim s'omplirà el diumenge de solidaritat amb el mercat del Grup Viure - (foto 1)
  • El carrer Sant Tomàs acollirá d'activitats i paradetes d'artesania a favor dels xiquets d'Haití

El Grup Viure de Benicàssim ja té tot preparat per a la celebració de la seua 29a edició del Mercat Nadalenc Solidari. La ja tradicional cita tindrà lloc aquest diumenge al carrer Sant Tomàs i, a partir de les 11 hores, el principal vial del nucli urbà del municipi s'omplirà d'activitat i de productes nadalencs que es posaran a la venda. La recaptació anirà destinada a Aymy, una fundació que es va crear amb l'objectiu d'oferir aliment, refugi, educació, afecte i ajuda psicològica a xiquets d'Haití en situacions limites, i du a terme tres projectes: la Llar, l'Escola i la Infermeria.

I, amb l'objectiu de sumar una bona recaptació, els col·laboradors de la trobada han treballat durant les últimes setmanes en la programació i elements decoratius que es podran adquirir durant la jornada del diumenge. Centres de taula, betlems o plantes de Nadal són alguns dels productes preparats per a l'ocasió, però tampoc faltaran les parades de menjar, tallers per al públic infantil, la tradicional rifa i la tómbola. Així mateix, després de la bona participació en l'anterior edició, s'ha organitzat el II Concurs de Fotografia “Mercat Nadalenc Solidari”, en el que els assistents es podran fer una fotografia en el mural que es col·locarà per a l'ocasió o en qualsevol espai del mercat ambulant i les protagonistes seran les mans; eixa imatge caldrà pujar-la a les xarxes socials i afegir l'etiqueta #mansdenadalmnviure. Així mateix, els participants hauran de fer-se seguidors del compte d'Instagram o de Facebook del Grup Viure (@mnviure) i enviar-los la foto. Qui faça la millor fotografia tindrà de regal unes ulleres de sol.

Finalment, durant tot el dia hi haurà una sèrie d'actuacions programades que amenitzaran la vetlada solidària. El Grup de Danses El Cremaller obrirà la programació amb la seua actuació a partir de les 11.30 hores. El Círculo Mágico de Benicàssim omplirà l'escenari a les 12.45 hores, mentre que a les 17.00 hores serà el torn de Bonterra Singers. La programació la tancarà Swing i Au Castelló a les 18.30 hores. Amb tot, el carrer Sant Tomàs acollirà tota una sèrie d'activitats amb què, com ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués, “els veïns de Benicàssim tornaran a mostrar, un any més, el seu costat més solidari en un acte que compte un gran implicació dels benicassuts”.

Pujar