15 de gener de 2021 15/1/21

Benicàssim reobri els horts urbans sostenibles

Benicàssim reobri els horts urbans sostenibles - (foto 1)
  • L'ajuntament limita a cinc persones l'aforament permés en la parcel·la municipal per a garantir la seguretat dels usuaris

Benicàssim ha reobert aquesta setmana els horts urbans sostenibles. Com ha explicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, “l'ajuntament ha establit una sèrie de mesures de prevenció per a garantir la seguretat sanitària a l'interior d'aquest espai municipal”. Així, cada adjudicatari de la cessió d'un hort individual de la parcel·la situada al carrer Carta Pobla podrà accedir una vegada cada tres dies a l'hort urbà i durant un termini màxim de 2,5 hores. Així mateix, durant la seua estada en l'hort urbà els usuaris no podran utilitzar les zones comunes i hauran de mantindre les adequades condicions de seguretat sanitària establides, per la qual cosa hauran de portar equips de protecció com a guants i màscares i hauran de respectar la distància mínima de seguretat, de dos metres.

Quant a l'aforament, no es podrà superar diàriament el 25% de l'aforament en la parcel·la municipal pel que, donades les dimensions, el nombre màxim permés de persones autoritzades a l'interior serà de 5 persones. A més, tots els usuaris hauran de portar el carnet identificatiu quan acudisquen als horts, ja que els podrà ser requerit en qualsevol moment per a identificar-los. Finalment, els punts de contacte comú, com accessos i contenidors, entre altres, seran desinfectats diàriament per al qual es comptarà amb la coordinació dels serveis extraordinaris de neteja i desinfecció, activats des de l'inici de l'estat d'alarma i que donen cobertura a tot el municipi de Benicàssim, posant l'accent en els espais més vulnerables i transitats per a evitar la propagació del Covid-19.

Pujar