elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim reobri el dissabte 20 els parcs públics i les àrees d'esbarjo per a gossos

Benicàssim reobri el dissabte 20 els parcs públics i les àrees d'esbarjo per a gossos
  • Els més de 30 espais de jocs infantils obriran l'últim cap de setmana del mes de juny en requerir un pla exhaustiu de neteja i desinfecció

MÉS FOTOS
Benicàssim reobri el dissabte 20 els parcs públics i les àrees d'esbarjo per a gossos - (foto 2)

Benicàssim reobri demà dissabte 20 de juny els parcs públics que es mantenien tancats des del decret d'estat d'alarma així com les àrees d'esbarjo per a gossos, complint amb totes les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries per a previndre la propagació del Covid-19”. Com ha informat l'edil de Medi Ambient, Elena Llobell, els parcs públics que s'obrin al públic a partir de demà són el parc del Trenet i parc de la Ratlla. El parc infantil Torre Sant Vicent roman tancat per obres. Llobell ha afegit que “amb l'objectiu de respectar les condicions de seguretat establides, de manera especial haurà de mantindre's una distància de seguretat entre les persones usuàries d'almenys dos metres. Així mateix haurà de complir-se amb les mesures de prevenció i higiene enfront del COVID-19 indicades per les autoritats sanitàries, especialment mitjançant l'ús d'Equips de Protecció Individual (EPIS)”.

Quant a les àrees d'esbarjo per a gossos, les persones que acudisquen amb les seues mascotes hauran de seguir amb les normes d'ús establides i que venen reflectides en un cartell a la porta d'accés. Les àrees d'esbarjo que s'obrin són les tres existents en el municipi i que són l'àrea d'esbarjo junt Av. Joan Carles I, àrea d'esbarjo junt carrer Palmerar i àrees d'esbarjo a l'interior del Parc de la Ratlla. “Amb la finalitat d'establir una pla de neteja i desinfecció diari, tots els dies es realitzarà una desinfecció de les àrees d'esbarjo per a gossos de 14.00 a 15.30 hores, per la qual cosa durant aquest horari els accessos estaran tancats al públic” ha informat l'edil.

Finalment, les àrees de jocs infantils es reobriran l'últim cap de setmana del mes de juny, atés que requereix un pla exhaustiu de neteja i desinfecció de totes elles, sent més de 30 àrees de jocs infantils recreatius les existents en tot el terme municipal.

Pujar