10 de desembre de 2019 10/12/19

Benicàssim renova la plataforma de reserva d'experiències turístiques

Benicàssim renova la plataforma de reserva d'experiències turístiques - (foto 1)
  • Un dels objectius de la iniciativa és la desestacionalització del turisme

Les noves formes de comercialització de l'oferta turística de les destinacions ofereixen un paisatge renovat amb noves oportunitats per a iniciatives que contemplen la promoció en mercats minoristes i finalistes, usant tant mitjans tradicionals com nous, per a presentar continguts i augmentar de manera significativa la difusió de les ofertes. En aquest context, l'Ajuntament de Benicàssim, a través del Tour Operador Trovalia, treballa en la difusió de l'oferta turística de Benicàssim mitjançant la paquetización d'esdeveniments i experiències, la qual cosa permet arribar als mercats de forma diferenciada a altres destinacions, a través d'un enfocament multicanal, millorant l'experiència d'usuari i augmentant de manera significativa la qualitat, usabilitat i accessibilitat als continguts dels paquets i ofertes turístiques. Entre els objectius d'aquesta iniciativa es troben la desestacionalització del turisme; la millora, reforç i ampliació de l'oferta turística; la creació d'experiències i conjunts de serveis atractius, així com la possibilitat de proporcionar als clients usuaris un sistema de qualitat i de prestacions personals que ens distingisquen clarament de les ofertes habituals, a més de professionalitzar els serveis auxiliars i les ofertes d'oci que complementen els viatges turístics, establint un alt estàndard de qualitat que faça interessants i satisfactòries les ofertes que es realitzen. Per a continuar difonent l'àmplia oferta turística del municipi, la regidoria de Turisme ha renovat la plataforma de reserva d'experiències turístiques.

L'edil responsable de l'àrea, Cristina Fernández, ha comentat que “hem d'aprofitar totes les eines tecnològiques per a aconseguir donar un nou impuls al turisme, principalment en temporada baixa, amb la finalitat de desestacionalitzar l'arribada de turistes i donar a conéixer a Benicàssim com a destinació ideal tot l'any. Per això hem renovat i millorat la nova plataforma web des de la qual qualsevol persona, des de qualsevol part del món, puga reservar un paquet vacacional".

Al mateix temps, aquesta fórmula permet facilitar el treball als empresaris turístics accedint a un canal de venda online, personalitzant les ofertes en un concepte de paquetización.

La plataforma està disponible en l'enllaç https://www.benicassimexperiences.com del contingut del qual es farà una promoció a través d'una acció de màrqueting directe a més de 2.000 agències minoristes i a 40.000 agents de viatges a nivell nacional.

ocultar
Benicàssim renova la plataforma de reserva d'experiències turístiques
Pujar