1 de desembre de 2020 1/12/20

Benicàssim rebrà als Reis Mags amb una cavalcada plena d'animació

Benicàssim rebrà als Reis Mags amb una cavalcada plena d'animació - (foto 1)
  • Des de les carrosses es llançaran al voltant de 700 quilos de caramels

MÉS FOTOS
Benicàssim rebrà als Reis Mags amb una cavalcada plena d'animació - (foto 2)

L'Ajuntament de Benicàssim ja està ultimant els preparatius per a la Cavalcada del Reis Mags que se celebrarà el diumenge 5 a les 17.30 hores. El recorregut de la cavalcada començarà en el Pont de Ferro i transcorrerà pel carrer Sant Tomàs, avinguda Castelló i plaça de les Corts Valencianes. En finalitzar, els Reis Mags rebran als xiquets i xiquetes a l'interior de la nova església, al costat del naixement amb sant Josep, el xiquet Jesús i la Verge Maria.

Com ha informat el regidor de Festes, Arturo Martí, des de les carrosses es tiraran al voltant de 700 quilos de caramels i la desfilada comptarà amb animació i amb la participació de la Unió Musical Santa Cecilia, i la Colla por un día. A més, la reina infantil, Marina Pauner, i la seua cort d'honor participaran de manera activa llançant caramels des de les carrosses. Afegir que les carrosses compten amb mecanismes de prevenció, com les tapes laterals que arriben fins al sòl, per a evitar qualsevol possible atropellament.

I, fins que arriben els Reis Mags, Benicàssim continua amb la programació per a aquests dies de festa i aquesta vesprada donarà principi la fira d'oci infantil i juvenil en la carpa de festa. En horari de 17 a 20 hores, els assistents podran gaudir de diferents activitats i l'espai albergarà castells inflables per a diferents edats, pistoles làser amb escenari, circuit de cotxes a pedals i un cavall mecànic, a més de diferents tallers. La fira d'oci continuarà demà i comptarà amb l'especial visita del carter real que acudirà a recollir les cartes per als Reis Mags. L'activitat per al públic infantil i juvenil en la carpa també es desenvoluparà durant la vesprada del dissabte 4 de gener, jornada prèvia a l'arribada dels Reis Mags.

Pujar