elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim realitza el segon sorteig del Pot de Nadal

Benicàssim realitza el segon sorteig del Pot de Nadal
  • La campanya reparteix els últims cinc xecs de 100 euros per a gastar-los en comerços del municipi

MÉS FOTOS
Benicàssim realitza el segon sorteig del Pot de Nadal - (foto 2)
Benicàssim realitza el segon sorteig del Pot de Nadal - (foto 3)
Benicàssim realitza el segon sorteig del Pot de Nadal - (foto 4)
Benicàssim realitza el segon sorteig del Pot de Nadal - (foto 5)
Benicàssim realitza el segon sorteig del Pot de Nadal - (foto 6)

M.ª Pilar García, Verónica Ávalos, Miriam Ferrus, M.ª Josefa Piqueres i Pepe Amorós han sigut els agraciats en el segon sorteig del Pot de Nadal amb l’objectiu de fidelitzar les compres en els comerços de Benicàssim. La plaça Constitució ha acollit el sorteig que ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Susana Marqués, la regidora de Comerç, Vanessa Batalla, membres de l'equip de govern i representants de l'Associació de Comerços i Serveis Professionals (Acoserbe). Els cinc agraciats rebran un xec de 100 euros per a gastar-lo en els comerços adherits a la campanya de dinamització comercial durant aquests dies de Nadal. Per a la present edició han participat fins a 51 comerços de Benicàssim i en total s'han repartit deu xecs de 100 euros.

Amb aquest sorteig, Benicàssim entra en la recta final de la programació de Nadal que conclou hui amb La Caravana dels Reis Mags i el Concert de Reyes a càrrec de la coral Juan Ramón Herrero.

Serà des de les 16.00 hores i fins a les 19.00 hores quan Melcior, Gaspar i Baltasar circularan pel municipi de Benicàssim en vehicles descapotables acompanyats per la Policia Local els qui, amb les seues sirenes, anunciaran el pas de la caravana real. El dispositiu preparat recorrerà tots els sectors del municipi, de nord a sud, passant pel casc antic, urbanitzacions Montemolino, Montornés, Las Palmas i la Parreta.

I la música serà l'encarregada de tancar la jornada d'arribada dels Reis Mags de la mà de la coral Juan Ramón Herrero. L’Espai de la Música Mestre Vila acollirà a partir de les 19.00 hores el Concert de Reis que inclou peces tan conegudes per a aquests dies com Adeste Fideles (J. Reading), La nit de Nadal (J. R. Calpe), Nadala de la crida (M. Salvador), Dime niño de quién eres (M. Otra) i Silent night (F. Grubert), entre altres.

Pujar