28 de novembre de 2020 28/11/20

Benicàssim programa una gran desfilada i música en directe per a Carnestoltes

Benicàssim programa una gran desfilada i música en directe per a Carnestoltes - (foto 1)
  • El dissabte 22 tindrà lloc una cercavila pels principals carrers del nucli urbà i l'actuació de Five Cover Band

MÉS FOTOS
Benicàssim programa una gran desfilada i música en directe per a Carnestoltes - (foto 2)
Benicàssim programa una gran desfilada i música en directe per a Carnestoltes - (foto 3)
Benicàssim programa una gran desfilada i música en directe per a Carnestoltes - (foto 4)

Benicàssim celebrarà el Carnestoltes el dissabte 22 de febrer amb una gran desfilada de disfresses. Com ha avançat el regidor de Festes, Arturo Martí, la cercavila començarà a les 18.00 hores en el Pont de Ferro i discorrerà pel nucli urbà fins a la plaça de les Corts Valencianes. La desfilada comptarà amb la participació de la*Colla Por Un Día, el Gimnàs Beni Sport, el Casal Jove, la reina infantil, Marina Pauner, i la seua cort d'honor, “així com desenes de veïns i veïnes que s'uniran a la desfilada que cada any va sumant més participants en un esdeveniment que ja s'ha consolidat en el programa d'activitats que organitza l'Ajuntament de Benicàssim”, ha afegit Martí.

A més de l'animació que aportaran els participants amb els seus balls i les seues disfresses, des de les carrosses es llançaran més de 300 quilos de confeti i com a colofó per a l'acte festiu, la plaça de les Corts Valencianes acollirà a les 20.00 hores l'actuació de Five Cover Band.

I abans de la gran celebració pel Carnestoltes, l'amfiteatre Pepe Falomir, a la platja Torre Sant Vicent, ha acollit aquest matí una màster class de botes de rebot en la qual els participants han pogut acudir disfressats i gaudit d'una activitat en la qual s'ha conjugat la diversió amb l'esport.

Pujar