elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim proclama a les Reines Carla Soriano i Maria Eixau

Benicàssim proclama a les Reines Carla Soriano i Maria Eixau
  • L'acte, un dels més esperats de les festes en honor a Sant Tomás de Villanueva, ha donat la benvinguda a les representants de les festes 2021/22 i ha acomiadat a les representants d'aquest exercici passat

Galeria de fotos
Proclamació Reina y Cort d'Honor Festes Sant Tomás Benicassim
Proclamació Reina y Cort d'Honor Festes Sant Tomás Benicassim
MÉS FOTOS
Benicàssim proclama a les Reines Carla Soriano i Maria Eixau - (foto 2)
Benicàssim proclama a les Reines Carla Soriano i Maria Eixau - (foto 3)
Benicàssim proclama a les Reines Carla Soriano i Maria Eixau - (foto 4)
Benicàssim proclama a les Reines Carla Soriano i Maria Eixau - (foto 5)
Benicàssim proclama a les Reines Carla Soriano i Maria Eixau - (foto 6)

Benicàssim ha tornat aquesta setmana a recuperar una tradició que uneix a tota la població: les festes de setembre en honor a Sant Tomás de Villanueva. Després de la suspensió de l'any passat per la pandèmia, la localitat castellonenca es prepara per celebrar fins al 25 de setembre amb actes per a tots els públics.

Aquest dissabte ha tingut lloc el primer dia de festes i ha començat ben d'hora amb una doble despertà. Una jornada plena d'actes com les activitats infantils, el tradicional volteig de campanes al migdia, concurs de pesca esportiva i altres tants actes que han culminat amb un dels esdeveniments més esperats.

Es tracta de la solemne proclamació de les reines Carla Soriano i Maria Eixau i les dames Andrea Martí, Emma Badenes i Alicia Pallarés. L'acte ha tingut lloc a les 21:00 a la plaça Corts Valencianes i ha comptat amb la Unió Musical Santa Cecília de Benicàssim i la cantant local Paloma Gonzalvo Marc, acompanyada a piano per José Luis Palacios.

I, a més de donar la benvinguda a les representants de les festes 2021/22, ha estat també el moment d'acomiadar la reina infantil Marina Pauner i les dames Andrea Nebot, Júlia Tafalla, Mara Marquès, Paula Bellido, Elena Barbeito, Irene Andreu i Natalia Rodríguez, a qui la primera regidora ha agraït "la seua il·lusió i dedicació en un any complicat per a tots".

Els propers dies segueix el degoteig infinit d'activitats entre les que destaquen, per descomptat, actes tradicionals com la missa i processó en honor a Sant Tomás de Villanueva (dimecres 22), passant per espectacles, tributs, actuacions i concerts, fins a activitats infantils i culturals.

Pots consultar ACÍ el programa complet de les festes en honor a Sant Tomás de Villanueva de Benicàssim.

Pujar