elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim millorarà el camí rural de Miravet

Benicàssim millorarà el camí rural de Miravet
  • L'actuació disposarà mesures per a la reducció de velocitat i millorarà el ferm i la senyalització

L'Ajuntament de Benicàssim millorarà i condicionarà el camí rural de Miravet dins del terme municipal. Aquest camí dona inici en la CV-147, connectant el terme municipal de Benicàssim amb el terme municipal de Cabanes i com ha explicat l'alcaldessa, Susana Marqués, “el tram en el qual actuarem es troba íntegrament dins del terme municipal de Benicàssim i consta de 0,3 km; una actuació en un xicotet tram però amb la qual millorarem el ferm i disposarem mesures per a la reducció de velocitat dels vehicles que transiten per aquest vial”. L'alcaldessa ha afegit que “aquesta actuació forma part del pla de condicionament de la xarxa de camins rurals que duu a terme l'ajuntament per a facilitar l'accés a tots els punts del municipi, millorant la qualitat de vida i la seguretat de tots els veïns que transiten per ells”.

L'actual vial presenta un estat elevat de deterioració en la capa de rodadura, amb sots dispersos al llarg de la seua superfície, ocasionant molèsties i danys al trànsit rodat, Així mateix, a causa del seu traçat eminentment rectilini, s'aconsegueixen velocitats elevades pels vehicles, amb el que es fa aconsellable prendre mesures per a la reducció d'aquesta. El projecte també contempla la senyalització per a delimitar el terme municipal de Benicàssim amb el terme municipal de Cabanes. A més d'això, l'obra permetrà la connexió del municipi amb la CV-10 d'una forma més directa i segura.

El termini d'execució de l'obra és d'un mes a partir de la signatura de l'acta de comprovació de replanteig, el pressupost base de licitació és de 24.226,52 euros i com ha explicat la regidora d'Obres i Serveis, Elena Llobell, “l'actuació s'ha inclòs en els projectes a subvencionar dins de les ajudes per a obres de condicionament de camins rurals de titularitat municipal per part de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica”.

Pujar