14 d’agost de 2020 14/8/20

Benicàssim llança un missatge de tranquil·litat i apel·la a la responsabilitat dels seus veïns

Benicàssim llança un missatge de tranquil·litat i apel·la a la responsabilitat dels seus veïns - (foto 1)
  • El consistori recorda que cal seguir les recomanacions de les autoritat sanitàries per a evitar contagis

MÉS FOTOS
Benicàssim llança un missatge de tranquil·litat i apel·la a la responsabilitat dels seus veïns - (foto 2)

Benicàssim ha sigut hui portada de mitjans locals, regionals i nacionals per un suposat brot de coronavirus que s'havia produït en la localitat. Diem “suposat” perquè, tal com els ha avançat elperiodic.com, aquest brot era fals i venia d'informacions que han anat difonent-se en xarxes socials i missatges relacionant el tancament de dos locals amb un brot en la localitat.

S'ha registrat un cas positiu, això sí que és cert, la qual cosa ha obligat a activar els protocols sanitaris. Segons han explicat des de l'Ajuntament de Benicàssim a elperiodic.com, la persona que va donar positiu en *Covid no revist gravetat. S'està a l'espera de si els seus familiars i amics també donen positiu en les proves. Es dóna la circumstància que els familiars d'aquesta persona regenten un restaurant i un locutori de la localitat, motiu que ha obligat a tancar-los per precaució.

Aquesta mateixa vesprada, des de l'Ajuntament han llançat un missatge de tranquil·litat “davant la incertesa generada en el dia de hui”. En aquest sentit, des del consistori s'apel·la a la responsabilitat individual “per a seguir les recomanacions de les autoritats competents en matèria preventiva i higiènic sanitàries que tenen establits protocols com ara la rentada freqüent de mans i l'ús de màscares”.

Al mateix temps, en aquest comunicat han recordat la importància de no propiciar la difusió d'informacions falses o no contrastades. Des que va esclatar la pandèmia, en la localitat de Benicàssim s'han registrat 41 casos i cinc defuncions.

En les últimes dues setmanes, segons consta en la informació oficial de la conselleria de Sanitat, s'ha registrat un sol cas.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar