1 de juny de 2020 1/6/20

Benicàssim garanteix el repartiment de menjar als més necessitats

Benicàssim garanteix el repartiment de menjar als més necessitats - (foto 1)
  • Al servei de repartiment de menús diaris realitzats per part de l'ajuntament, se sumen els lots d'aliments subministrats per Cáritas i San Vicente de Paúl

En la situació actual quan la mobilitat està limitada a Benicàssim, igual que en tot el territori nacional després del decret de l'estat d'alarma, una de les prioritats per a l'Ajuntament de Benicàssim és garantir els serveis bàsics a la població, entre els quals es troba l'accés a l'alimentació. Per a que les persones més vulnerables compten amb els elements de primera necessitat, Cáritas i San Vicente de Paúl se sumen al subministrament d'aliments, que seran  coordinats a través dels serveis municipals, els qui fan arribar els lots de menjar als més necessitats. Així, les dues entitats s'encarreguen de preparar els paquets de menjar que són recollits per operaris de la brigada municipal abans de la seua distribució que és realitzada per personal del departament de Serveis Socials juntament amb agents de la Policia Local. L'alcaldessa, Susana Marqués, ha volgut posar en valor “el treball de tots ells per aconseguir que en aquests moments de crisi sanitària l'alimentació estiga garantida i arribe a tota la ciutadania de Benicàssim”. En aquest sentit, l'alcaldessa ha recordat també el servei que es duu a terme des de Serveis Socials quant al repartiment de menjar a domicili a persones majors. Són 160 menús (80 menjars i 80 sopars) els que es reparteixen de manera diària, i, fins a l'arribada de l'ajuda de la Conselleria per als menors amb beques de menjador, l'ajuntament va realitzar un servei de menjar per a aproximadament 60 xiquets.

L'alcaldessa recorda que l'ajuntament ha habilitat una línia telefònica específica (689589719) per a atendre de forma personalitzada les necessitats ciutadanes que facen referència a Serveis Socials.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar