elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim fomenta la creació de projectes empresarials amb ‘Benicàssim Activa’

Benicàssim fomenta la creació de projectes empresarials amb ‘Benicàssim Activa’
  • El termini per a presentar el formulari i aconseguir ser seleccionat al programa de tutorització ja s'ha obert i finalitzarà el 22 de març

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de l'àrea de l'Agència de Desenvolupament Local i al costat de Coworking Dinamic, impulsa una nova edició del programa d'acompanyament a emprenedors Benicàssim Activa, amb l'objectiu d'oferir a les persones amb idees de negoci, informació i eines de qualitat perquè puguen emprendre i consolidar el seu projecte a Benicàssim.

El programa consisteix a seleccionar a sis emprenedors de tots els que s'inscriguen en la present edició i ajudar-los a desenvolupar els seus projectes, per a aconseguir que les seues idees puguen materialitzar-se en un negoci i amb potencial creixement en el municipi de Benicàssim.

El termini per a presentar el formulari i aconseguir ser seleccionat al programa de tutorització ja s'ha obert i finalitzarà el pròxim 22 de març. Les idees de negoci o projectes es presentaran a través de la web www.benicassimactiva.com on caldrà completar el formulari habilitat.

La regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, ha explicat que la selecció dels projectes es realitzarà per part d'experts en l'àmbit del emprendedurisme els qui valoraran la viabilitat tecnicoeconòmica de la idea, l'originalitat del projecte, la implementabilitat i impacte de la idea i el seu caràcter innovador. El jurat estarà compost per representants del Parc Científic, Tecnològic i Empresària de la Universitat Jaume I (Espaitec); del Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló (CEEI); de Coworking Dinamic de Benicàssim, de la Fundación Globalis i del Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló.

Pujar