elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim defensa la seua labor cultural en un any complicat de pandèmia

Benicàssim defensa la seua labor cultural en un any complicat de pandèmia
  • Javier Alonso exigirà una disculpa al regidor socialista pel que considera unes declaracions “rèptils”

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Benicàssim, Javier Alonso, ha destacat el treball que està fent tant la regidoria com l'equip de govern per a oferir a benicenses i visitants una programació cultural de qualitat.

Malgrat ser un any complicat de pandèmia, Alonso ha assegurat que les exposicions realitzades en Vila Elisa o el centre Melchor Zapata han acollit més de 14.000 visites “amb noms i cognoms” atés que per motius de seguretat sanitària “s'han pres les dades a tots”. Així mateix, en els espectacles de l'Espai de Música “hem rebut prop de 4.000 visites”. A això cal sumar la programació feta en el teatre municipal Francesc Tàrrega.

Cal assenyalar que a causa de la pandèmia, les visites tenien l'aforament reduït, alguna cosa que segons Alonso també cal tindre's en compte. Per a l'edil, “hem fet un esforç important”.

Per a Alonso les declaracions del regidor del PSOE són “rèptils” i assegura que “això no és fer política, sinó fer malament sense sentit i sense raó”.

Per això, l'edil de Cultura ha afirmat que exigirà al socialista que demane una disculpa i també explicacions en els fòrums municipals perquè “no ha fet ni una consulta ni en ple, ni en comissions ni a la meua com a regidor de Cultura”.

Pujar