elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim continua amb el servei de neteja i desinfecció per Covid-19

Benicàssim continua amb el servei de neteja i desinfecció per Covid-19
  • L'ajuntament va destinar al dispositiu extraordinari de neteja 260.000 euros en el 2020

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria i àrea de Medi Ambient, continua amb el servei de desinfecció i sanejament d'espais públics. Juntament amb l'UTE Sanejament Urbà de Benicàssim, el consistori manté el dispositiu de neteja activat des de l'inici de la crisi sanitària amb l'objectiu posat a minimitzar la propagació del Covid-19 en tot el municipi. “Des del principi de la pandèmia, des de l'Ajuntament de Benicàssim ens marquem com a prioritat actuar en aquelles zones més vulnerables per a la desinfecció intensiva amb productes compatibles amb el medi ambient però que al mateix temps garantiren una seguretat extra per a poder evitar la propagació del Covid-19”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués. 

“Els serveis de neteja viària actuen de manera diària i es desinfecten totes les zones vulnerables o susceptibles de major ús pels ciutadans com a centres educatius, geriàtrics, centre de salut, farmàcies, entrades a supermercats, bancs, contenidors, accessos de comunitats religioses, etc”, ha explicat l'edil de Medi Ambient, Obres i Serveis, Elena Llobell, qui ha continuat dient que “a aquest servei en via pública se suma la neteja i desinfecció de les àrees de jocs infantils i esportius dels diferents parcs municipals així com el passeig marítim”. 

En el 2020 es van destinar 260.000 euros al dispositiu extraordinari de neteja i desinfecció, “un servei que mantindrem perquè la prioritat és la seguretat i la salut dels veïns i veïnes de Benicàssim”, ha finalitzat Susana Marqués. 

Pujar