28 de març de 2020 28/3/20

Benicàssim celebrarà el ple de març telemàticament

Benicàssim celebrarà el ple de març telemàticament - (foto 1)
  • S'ha habilitat l'eina tecnològica necessària perquè tota la corporació puga estar present i participar per videoconferència

Les noves tecnologies permetran que l'Ajuntament de Benicàssim celebre el seu ple ordinari, sense necessitat que els membres de la corporació municipal es desplacen evitant situacions de risc davant l'expansió del COVID-19.

Com ha explicat l'alcaldessa, Susana Marqués, la sessió de demà divendres 27 a les 9.30 hores es realitzarà via telemàtica i “hem habilitat l'eina informàtica necessària que permetrà comptar amb la presència telemàtica dels 17 regidors que conformem la corporació municipal i estarem assistits pel secretari i l'interventor municipal”.

L'alcaldessa ha comentat que “l'ajuntament ha d'adaptar-se a les noves circumstàncies, i habilitar quantes eines ens permeten poder continuar treballant pels veïns, sempre assumint les recomanacions sanitàries i minimitzant al màxim els riscos de contagi”.

L'ordre del dia contempla una modificació de crèdit que ascendeix a 380.906,85 euros destinada al pagament de 26 subvencions a col·lectius representants del teixit associatiu local. “El treball de l'ajuntament ha de continuar. I aquesta modificació de crèdit resulta capital perquè les associacions locals puguen continuar amb les activitats programes, una vegada aquesta contingència estiga superada”, ha afegit Susana Marqués.

Seguint amb les mesures adoptades a l'Ajuntament de Benicàssim per a evitar la propagació del COVID-19, la Junta de Portaveus i la Junta de Govern celebrades dilluns passat i prèvies al ple de demà, ja es van poder realitzar a través de videoconferència.

Així mateix, l'Ajuntament de Benicàssim ha reorganitzat temporalment el treball dels empleats públics perquè, limitant els desplaçaments a dependències municipals, es protegisca la salut dels empleats públics així com de la resta de la ciutadania. Amb tot, l'ajuntament manté actius tots els recursos essencials i ha establit el teletreball en els departaments on ha sigut possible. “La nostra premissa és anteposar la salut de les persones sense paralitzar la gestió municipal necessària perquè aquesta crisi sanitària afecte el menys possible a la ciutadania de Benicàssim”, ha finalitzat Susana Marqués.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar