26 de setembre de 2020 26/9/20

Benicàssim celebra Halloween amb desfilada i música en directe

Benicàssim celebra Halloween amb desfilada i música en directe - (foto 1)
  • La cercavila omplirà de gran ambient el nucli urbà i el grup Five Cover Band posarà la nota musical a la “terrorífica” jornada

Benicàssim celebrarà demà la nit més terrorífica de l'any amb una desfilada que impregnarà els principals carrers del poble amb el millor esperit de Halloween. La cercavila començarà a les 19.00 hores i transcorrerà des del pont de Ferro fins a la plaça de les Corts Valencianes. El regidor de Festes, Arturo Martí, ha comentat que “la desfilada registra cada any una bona participació i esperem que demà el nombre més gran de veïns de Benicàssim participen en la cercavila i el nucli urbà s'òmpliga d'un gran ambient de Halloween”. Com Martí ha continuat informant, la cercavila comptarà amb la participació de la reina infantil de les festes, Marina Pauner, i la seua Cort d'Honor, que desfilaran damunt d'una carrossa, igual que ho faran els escolars del CEIP Santa Águeda amb la carrossa amb què participarà l'Associació de Mares i Pares del centre educatiu. La cercavila finalitzarà a la plaça de les Corts Valencianes i després els assistents podran seguir la “terrorífica” jornada al carrer de la Pau de la mà del concert de Five Cover Band, que compta amb la col·laboració de la taverna La Lola i que començarà a les 22.30 hores.

D'altra banda, el Casal Jove també participa de forma activa en Halloween i tornarà a obrir les seues portes en horari extraoficial aquesta jornada perquè els adolescents d'11 a 17 anys puguen passar la nit fent activitats i jocs relacionats amb la festa de Halloween. Els joves disfrutaràn d'una terrorífica jornada nocturna que s'allargarà fins a les 9.00 hores.

Pujar