27 de gener de 2020 27/1/20

Cs de Benicàssim avisa al PP per la seua gestió dels sobrecostos en Festes

Cs de Benicàssim avisa al PP per la seua gestió dels sobrecostos en Festes - (foto 1)
  • La portaveu, Cristina Fernández, es congratula "de l'acord amb els hostalers en la modificació puntual de la Regulació d'Usos Recreatius"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Benicàssim, Cristina Fernández, ha avisat en la sessió plenària al PP que "no tolerarà modificacions de crèdit a la babalà per una mala gestió dels recursos públics per a les Festes". "Moltes de les activitats es poden planificar i programar pel que no entenem que tots els anys es repetisca la mateixa història", ha assegurat Fernández, qui ha llançat "un ultimàtum" i ha afegit que "hem votat a favor perquè volem que els empresaris cobren i no passe com la vegada anterior que van cobrar les factures de 2017 i 2018 enguany". "Des de Cs vetlarem perquè en els pròxims pressupostos les partides s'ajusten al màxim a la realitat amb la finalitat d'evitar aquests debats", ha traslladat la portaveu.

Així mateix, la regidora s'ha felicitat "per l'acord entre els hostalers i el Consistori" en referència a la modificació puntual de la Regulació d'Usos Recreatius a la vista de la Llei 14/2010 de la Generalitat i Decret 143/2015 del Consell. "I és que", segons ha apuntat la portaveu, "vam ser els únics que en la comissió vam demanar diàleg i consens amb les parts implicades perquè ningú isquera perjudicat en aquest canvi normatiu". "Esperem doncs que a partir d'ara, aquesta siga la tònica habitual en el si de l'equip de Govern i es pacte, en la mesura que siga possible, amb tots els grups socials per a fer un Benicàssim millor", ha indicat l'edila.

Pujar