22 de setembre de 2020 22/9/20

Benicàssim adjudica la barra per a la carpa de festes

Benicàssim adjudica la barra per a la carpa de festes - (foto 1)
  • L'espai festiu comptarà amb el servei durant la Nit de cap d'any i les festes de Sant Antoni

L'Ajuntament de Benicàssim ja ha adjudicat la barra-bar que s'instal·larà en la carpa de festes en Nit de cap d'any i durant les festes de gener en honor a Sant Antoni que se celebraran del 16 al 26 de gener.

El preu base de licitació era de 2.000 euros i durant el termini de presentació de sol·licituds, el consistori va rebre un total de quatre ofertes. Després de l'estudi de totes les propostes presentades, l'adjudicació ha recaigut en qui ha realitzat l'oferta més elevada, fixada en 6.010 euros.

Pel que fa a la festa de Nit de cap d'any, la regidoria de Festes ha preparat una vetlada en la carpa que s'instal·larà en la zona del Clot, entre el Pont de Ferro i la plaça de bous, i que comptarà amb la música de l'Orquestra Supermagic. L'entrada és gratuïta fins a completar aforament i l'horari d'obertura de la barra-bar per a la primera nit del 2020 serà de 00.15 a 5.30 hores.

Quant a les festes de gener, per a les jornades festives dels divendres 17 i 24, i dissabtes 18 i 25, l'horari serà de 10.00 a 5.30 hores, mentre que l'horari de tancament per al dijous 16, Dia de la Coqueta, serà les 4.00 hores, i la resta de dies  de festes s'ha establit les 2.00 hores l'hora de tancament de la barra-bar.

El regidor de Festes, Arturo Martí, ha comentat que la carpa de festes llogada per l'ajuntament acollirà part de les activitats programades per a les festes patronals “en un espai tancat amb el qual des del consistori pretenem minimitzar les molèsties als veïns de la zona, a més d'alliberar el poliesportiu municipal d'actes festius i no interrompre l'activitat dels clubs esportius”. L'edil ha recordat a més que la instal·lació d'una carpa de festa “és temporal fins que puguem materialitzar el polifuncional” i la seua construcció està prevista durant la present legislatura.

Pujar